Talent & Pro Tommorowland

Talent&Pro partner van Tomorrowland 2019

Khalid Toufik
19 juni 2019
 | Leestijd:

Tomorrowland heeft Nowjobs, zusterorganisatie van Talent&Pro, gevraagd om voor de editie 2019 op zoek te gaan naar 1.200 barmedewerkers per festivalweekend. De edities van Tomorrowland, het wereldberoemde, elektronische muziekfestival te Boom, vinden plaats van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli 2019.

Work hard, play hard op Tomorrowland

Partner Tomorrowland

 

 

 

 

 

 

 

Nowjobs startte vanaf 17 april 2019 een grote campagne om de juiste mensen te vinden die het festival Tomorrowland technisch en praktisch zullen ondersteunen. Concreet zijn ze op zoek naar 1.200 barmedewerkers per festivalweekend die zullen instaan voor de goede gang van zaken bij de verschillende food & beverage standen. “De tickets voor Tomorrowland zijn dit jaar opnieuw de deur uitgevlogen, maar als barmedewerker kan je toch nog deel uitmaken van de madness, maar dan met de handen uit de mouwen” zegt Eline David, Country Manager bij Nowjobs.

Bijverdienen op het beste muziekfestival ter wereld

Tomorrowland mag zichzelf al jaren het beste muziekfestival ter wereld noemen, wat natuurlijk deels te danken is aan de ontelbare medewerkers die het enorme festival in goede banen leiden. Werken op een festival zoals Tomorrowland is dan ook een uitgelezen kans om nieuwe ervaringen op te doen. Deel uitmaken van deze organisatie betekent 8000 collega’s, verblijven op Dreamville en twee weekends baden in de magische sfeer van het festival. “Meewerken aan dit festival is waarschijnlijk de coolste job ter wereld. Goede beats, lekker eten & eensgezinde, enthousiaste collega’s, dat zorgt voor een geweldige werksfeer”, aldus Eline David.

Meer over Tomorrowland

Het festival is een uniek, internationaal en sfeervol gebeuren met een publiek dat wereldwijd verspreid zit. Het trekt 400.000 bezoekers van over de hele wereld, ruim 200 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd en 30.000 Global Journey bezoekers reizen hiervoor speciaal af naar Boom. Bezoekers kunnen genieten van de wereldtop van dj’s op de verschillende podia onder het motto ‘Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever’. Vanaf dit jaar is er ook een wintereditie van het festival in Alpe d’Huez.

Meer over NOWJOBS

NOWJOBS is een mobiele app waarmee je heel gemakkelijk een (tijdelijke) vacature kunt invullen. De applicatie is ontwikkeld door een onderdeel van House of HR, waar ook Talent&Pro onderdeel van is. Een vacature uploaden of invullen kan 24/7; waar je ook bent. Alles gebeurt 100% mobiel inclusief het contract, loonadministratie en directe uitbetaling aan de medewerker.

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01