Persbericht Crazy careers

Talent&Pro kiest voor TheMerge en komt met een Crazy campagne

Khalid Toufik
20 augustus 2021
 | Leestijd:

Persbericht  – Utrecht, 20 augustus 2021

Vanaf 23 augustus gaat de nieuwe arbeidsmarkt campagne van Talent&Pro live met als doel om starters en professionals voor de financiële dienstverlening aan zich te binden. Deze campagne en positionering werd ontwikkeld in samenwerking met Corinne Genestay en TheMerge. Talent&Pro is hét ontwikkelbedrijf voor young professionals in Nederland én marktleider in detachering binnen de financiële dienstverlening. Toch, bleek uit interviews met de doelgroep, staat detachering niet bekend als uitdagende optie. Young professionals hebben het idee dat je daar naar ‘opdrachtjes’ wordt gestuurd en wordt ‘weggezet’ bij klanten. We maken nu voor eens en voor altijd duidelijk dat Talent&Pro juist de uitdagende optie is als je start op de arbeidsmarkt.

Geen baan, maar een Crazy Career.

Een Crazy Career is meer dan een baan en meer dan een traineeship. In een paar jaar tijd ontwikkel je jezelf verder dan anderen in hun gehele loopbaan. En samen met je mede talenten en collega’s vier je mijlpalen op toffe feesten. Een onvergetelijke ervaring en een kickstart voor elke carrière. Een Crazy Career bestaat uit: een Career Coach, Master Moves, Happy Hours en Sick Skills. Hoe dat werkt staat op crazycareers.nl.

Katja Catshoek- Marketing Manager Talent&Pro

In deze campagne willen we voor het eerlijke verhaal gaan: “We promise you hell and you’re gonna love it!” We geloven er oprecht in dat die eerste fase van je carrière bepalend is voor het verdere verloop van je loopbaan. Inclusief de ups-and-downs die je onvermijdelijk gaat ervaren. Maar we zijn er ook van overtuigd dat wij als geen ander in staat zijn jonge professionals daarbij te ondersteunen. Dat hebben we altijd gedaan. Met deze campagne zetten we onder andere onze Career Coaches in de spotlight. Zij houden als tough love coach onze professionals de spiegel voor die nodig is om te groeien. Een Crazy Career is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Je moet tegen het eerlijke verhaal kunnen, omdat we echt geloven dat ook tegenslag hoort bij ontwikkeling.

Frank Jockin – Creative Lead TheMerge

Het is fantastisch om samen te werken met een klant die extreem durft te gaan. We hebben samen gezocht naar een onderscheidend geluid en beeld dat past bij Talent&Pro dat ook nog eens resoneert bij de doelgroep. Daarvoor hebben we samengewerkt met mensen uit de muziekindustrie en de mode.

Uitingen vooral online

De doelgroep van hoogopgeleide starters bevindt zich vooral online, daarom bestaat de campagne voornamelijk uit online uitingen. Die zijn in diverse lengtes en afmetingen te vinden op jobboards, verschillende sociale media en display.

Persbericht Crazy careers

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01