Talent&Pro kennispartner podcastserie

Talent&Pro kennispartner podcastserie over Bijzonder Beheer

Khalid Toufik
30 november 2021
 | Leestijd:

Na de podcastserie over het thema Anti Money Laundering (AML), lanceerde Leaders in Finance Academy maandag 29 november de volgende Insight. Deze keer met het bijzonder actuele thema bijzonder beheer. Twaalf experts, waaronder minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker en business development manager bij Redmore Lucien Albers van der Linden, nemen je in de zesdelige educatieve audio-ervaring mee in de reis die bedrijven afleggen wanneer faillissement dreigt.

Over de Bijzonder Beheer Insight

Die poging tot herstel begint voor ondernemingen op de bijzonder beheer-afdelingen van banken. In combinatie met de e-book die je als luisteraar ontvangt wordt elke vraag over de activiteiten van deze afdelingen haarfijn uitgelegd. Maar ook: wat doen banken om mogelijke faillissementen vroegtijdig te herkennen? Hoe ervaren ondernemers het traject? En welke mogelijkheden en beperkingen bieden wet- en regelgeving daarbij?

Talent&Pro als kennispartner

Van de start van het traject op de bijzonder beheer-afdeling van de bank tot de herstructurering van ondernemingen of de soms onvermijdelijke gang naar de recovery-afdeling, waar bedrijven worden ontmanteld om de schulden alsnog afbetaald te krijgen. In deze Insight doen professionals én ondernemers hun verhaal en bieden daarmee inzicht in de ervaringen van de hoofdrolspelers binnen wereld van bijzonder beheer.

Ronald Hensen, commercieel directeur Talent&Pro, over het kennispartnerschap

“Bijzonder beheer is voor onze opdrachtgevers een enorm belangrijk thema, dat tijdens de coronacrisis natuurlijk een hoge vlucht heeft genomen. Onze consultants zijn het afgelopen jaar betrokken geweest bij de uitvoering van de TOZO-regeling, maar als ontwikkelbedrijf van professionals voor de financiële dienstverlening en overheid zijn we al langer actief in de wereld van bijzonder beheer. Met deze serie bieden Leaders in Finance Academy en verschillende experts belangrijke inzichten in de wereld van zakelijk financieren. Inzichten die ondernemers, financiële dienstverleners én professionals dichter bij elkaar brengen. Bovendien is het supergaaf om onze Bijzonder Beheer-specialisten de mogelijkheid te bieden om deze exclusieve serie te beluisteren en ervan te leren.”

Ernst Beskers, mede-oprichter Leaders in Finance Academy

“Wij geloven in de kracht van podcast als medium om je kennis te vergroten zonder dat je daar een beeldscherm voor nodig hebt en belangrijker: op een tijdstip en plek die je zelf kan bepalen. Met deze Insight over Bijzonder Beheer hebben we met een mooie groep sprekers een inhoudelijk boeiend verhaal gemaakt dat prettig is om naar te luisteren en van te leren.”

Ook benieuwd naar deze gloednieuwe Insight van Leaders in Finance Academy? Kijk dan voor meer informatie op de website van Leaders in Finance Academy. Voor meer informatie over onze traineeships of vacatures binnen de financiële dienstverlening kun je terecht op onze vacaturepagina!

Talent&Pro is kennispartner van Leaders in Finance Academy Insight over Bijzonder beheer

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01