Talent&Pro wederom Best Workplace!

Great Place to Work-verkiezing 2019 bevestigt: Talent&Pro wederom Best Workplace!

Khalid Toufik
27 maart 2019
 | Leestijd:

Aan de top komen is moeilijk, aan de top blijven is nog moeilijker. Vandaar dat we extra blij zijn dat Talent&Pro wederom is verkozen tot Best Workplace! Talent&Pro deed voor de derde opeenvolgende keer met succes mee aan het onderzoek van Great Place to Work. In de totale ranking bemachtigden wij plek 5 in de categorie Large.

Wat is een Best Workplace?

In 1981 ontdekten twee Amerikaanse journalisten iets opvallends in een onderzoek naar de beste werkgevers. Dit bleken namelijk niet per se de organisaties met de beste secundaire arbeidsvoorwaarden en extra faciliteiten, maar vooral ook de organisaties waarin een cultuur van openheid, vriendelijkheid en vertrouwen bestond. Het vertrouwen tussen het management en medewerkers bleek de gemeenschappelijke deler binnen bedrijven die het best scoorden op goed werkgeverschap. Vertrouwen, trots en plezier zijn nu, bijna veertig jaar later, nog steeds de graadmeter voor het bepalen van Best Workplaces wereldwijd. Onze medewerkers waarderen vooral de gastvrijheid (90% score), rechtvaardigheid (92% score), integriteit (82% score) en ondersteuning (82% score) die zij ervaren binnen de organisatie.

Een geschiedenis van succes

Dit jaar is niet de eerste keer dat Talent&Pro voor haar werkgeverschap beloond wordt met een verkiezing tot Best Workplace. De eerste deelname stamt uit 2005. In dat jaar rolde een tweede plek uit de bus, gevolgd door twee keer goud in 2006 en 2007. In 2017 en 2018 deden we opnieuw mee, met een 19e en 4e plek respectievelijk als resultaat. Talent&Pro is in 2019 dus wederom door Great Place to Work én de eigen medewerkers geselecteerd als Best Workplace.

De ontwikkeling van medewerkers als sleutel tot succes

HR Manager Lisette Valk verklaart de verkiezing als volgt: “Sinds de oprichting van Talent&Pro, precies twintig jaar geleden, hebben we als voornaamste focus de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Vanuit de gedachte dat we als organisatie alleen succesvol zijn als onze mensen dat ook zijn. Dat betekent inderdaad niet alleen maar de beste secundaire arbeidsvoorwaarden, de leukste feestjes en andere extraatjes, maar vooral ook oprechte aandacht voor het verhaal van iedere medewerker. En voldoende ruimte om die verhalen openlijk én in vertrouwen te delen met elkaar. En natuurlijk helpt het ook wel een klein beetje dat we niet vies zijn van een feestje op zijn tijd…”

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01