Starter over haar eerste baan

Starter over eerste baan: ‘Ik kan legaal job hoppen!’

Susanne Sterkenburg
10 februari 2020
 | Leestijd:

Jolanda van Buuren (26) had na haar studie nog niet het gevoel uitgeleerd te zijn. Ze werkt met veel plezier bij Talent&Pro. “Niet alleen kan ik mezelf blijven ontwikkelen, ook krijg ik de kans om verschillende bedrijven te ontdekken. Ik mag legaal jobhoppen!”

Waarom koos je voor Talent&Pro?

“Een oud-huisgenoot vertelde me over Talent&Pro. Het sprak me aan: op projectbasis voor en bij verschillende bedrijven werken en tegelijk bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Ik besloot te solliciteren, omdat Talent&Pro direct voelde als een jong, enthousiast en ambitieus bedrijf.”

Op welke projecten word je ingezet?

“Als projectmedewerker word ik flexibel ingezet bij projecten voor verschillende bedrijven binnen de financiële dienstverlening. Zo heb ik in een piekperiode bij zorgverzekeraar ONVZ op het servicecentrum gewerkt en heb ik bij Centraal Beheer Achmea een project gedraaid dat te maken had met beleggingsverzekeringen. Nu zit ik bij de SNS Bank en maak ik deel uit van een projectteam dat is aangesteld voor procesverbeteringen. De projecten waar je via Talent&Pro op ingezet wordt, kunnen variëren van duur. Dat is afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.”

Hoe bevalt het?

“Het bevalt heel goed. De bedrijfscultuur is open, informeel, professioneel en laagdrempelig. Via Talent&Pro kan ik ‘legaal jobhoppen’. Zo leer ik verschillende bedrijfsculturen en functies kennen. Ik haal ook veel voldoening uit de trainingen die ik in mijn avonduren volg. Ik word daarnaast goed begeleid door mijn People Manager. Zij is mijn persoonlijke loopbaancoach, die met me meedenkt, me uitdaagt én carrière-advies geeft. Ik zie mijn baan als een soort traineeship, maar dan veel leuker!”

Wat zijn je toekomstplannen?

“Ik wil me graag verder blijven ontwikkelen. Bij Talent&Pro ben je eerst Talent. In die periode werk je samen met je People Manager vooral aan je persoonlijke ontwikkeling en aan je basiskennis over het bank- en verzekeringswezen. Na twee jaar krijg je zwaardere opdrachten en maak je als Professional je specialisatiekeuze met de daarbij behorende vakgerichte opleidingen. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren welke richting ik op wil: management development, projectmanagement of juist meer een specialisme. Voorlopig sta ik nog niet stil.” Ben je geïnteresseerd in werken voor Talent&Pro en wil jij net als Jolanda ‘legaal jobhoppen’? Bekijk dan de vacatures.

Bron: Memory Magazine

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01