Ronald en Eric vormen gezamenlijk algemene directie Talent&Pro

mathijs.jongsma
8 mei 2024
 | Leestijd:

Persbericht

Utrecht, 8 mei 2024 – Talent&Pro krijgt per 1 juni 2024 een nieuwe algemene directie. Huidig directeur Steven Raaijmakers is 10 jaar werkzaam bij Talent&Pro waarvan ruim 2,5 jaar als algemeen directeur. Hij draagt het stokje nu over aan Ronald Hensen en Eric van Diest. In de rol van Managing Director zullen zij gezamenlijk de leiding over het bedrijf voeren.

Steven Raaijmakers gaat genieten van een sabbatical. “Na mijn tijd bij Talent&Pro kijk ik uit naar een periode van reflectie en heroriëntatie. Ik ben van plan om de tijd te nemen om mijn passies na te streven en te verkennen in welke nieuwe uitdagingen ik mijn talent in zal zetten. Of het nu gaat om advieswerk, vrijwilligerswerk of misschien zelfs het starten van iets nieuws, ik sta open voor de kansen die zich voordoen en ben enthousiast om nieuwe paden te ontdekken.”

Interne opvolging

Ronald en Eric werken al jarenlang succesvol samen in de directie van Talent&Pro. Daarom is gekozen om deze combinatie voort te zetten. Beide acteren in de rol van Managing Director. Ronald is verantwoordelijk voor Finance, HR en Commercie, Eric voor Operations en Marketing.

Zowel Ronald als Eric hebben een mooi trackrecord opgebouwd binnen Talent&Pro. Ronald, bijna 20 jaar geleden gestart als consultant doorgegroeid naar het directieteam waarin hij al verantwoordelijk was voor commercie. Eric is inmiddels 10 jaar aan boord bij Talent&Pro en stuurt al enkele jaren de operations afdelingen aan. Sinds 2019 is hij onderdeel van het directieteam.

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01