Vialegis onderdeel van Redmore Group

Persbericht: Vialegis wordt onderdeel van Redmore Group

Khalid Toufik
27 september 2021
 | Leestijd:

Persbericht – Utrecht, 27 september 2021

De Redmore Group breidt uit. Vialegis, marktleider in België, Luxemburg en Duitsland op het gebied van de werving van juristen en legal interim management, wordt onderdeel van de groep. Het in 2003 in België gestarte Vialegis heeft ook een vestiging in Spanje en heeft de ambitie de beste ‘legal staffing provider’ te worden in continentaal Europa. Vialegis behoort evenals Redmore tot House of HR.

Edwin van den Elst, CEO Redmore: “We zien ook in Nederland een toenemende vraag naar de inzet van legal en compliance. Zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven. Gezien de ambitie van Redmore en House of HR op deze groeimarkt zijn de krachten en ervaring nu in eigen huis gebundeld en zien we kansen op de Nederlandse markt. Het is een welkome aanvulling op ons pakket van dienstverlening.”

Philippe Jadoul, CEO Vialegis: “De expansie naar Nederland is een verdere stap in onze internationale strategie. Onze unieke propositie ‘voor en door juristen” heeft in meerdere landen haar kracht bewezen.”

 

Redmore persbericht

 

 

 

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01