Van opleiding naar baangarantie

Van opleiding met baangarantie naar baan met opleidingsgarantie bij T&P

Khalid Toufik
9 september 2020
 | Leestijd:

Ben jij een getalenteerde young professional en wil je aan de slag in de dynamische wereld van banken, verzekeraars en pensioenfondsen? Onze opleidingen en traineeships met baangarantie zijn dan voor jou de oplossing. Onze traineeships zijn eigenlijk een opleiding met baangarantie en baan met opleidingsgarantie in een. Wat dat precies inhoudt? We leggen het je je graag uit. Tijdens onze finance traineeships volg je gecertificeerde opleidingen en trainingen en doe je tegelijkertijd relevante praktijkervaring op. Met dit unieke ontwikkeltraject treed je direct in dienst van Talent&Pro en profiteer je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast een onbeperkt opleidingsbudget, kun je het volgende verwachten: een mooi basissalaris dat snel met je meegroeit, een auto van de zaak en een team van collega’s die een vergelijkbaar traject afleggen of juist fulltime bezig zijn met jouw ontwikkeling. Te mooi om waar te zijn? Lees snel verder over onze betaalde opleidingen met baangarantie!  

Hoe zien deze ‘opleidingen met baangarantie’ eruit?

Opleidingen met baangarantie betekenen bij Talent&Pro een uitgebalanceerde combinatie van werken en leren. Ideaal voor hoogopgeleide starters die nog niet uitgeleerd zijn dus. Wij geloven dat je het meest leert door de theorie meteen in de praktijk toe te passen. Het opleidingstraject begint met een onboarding. Hierin maak je kennis met onze organisatie, onze visie en onze werkwijze. Je haalt direct een Wft-diploma, volgt diverse vaardigheidstrainingen en bent in sneltreinvaart klaar voor een carrière in de financiële dienstverlening. 

Baangarantie: wat betekent dat voor mij dan?

De baangarantie komt in de vorm van een vast contract, die je als financieel specialist in opleiding direct mag ondertekenen. Relevante opleidingen combineer je met werken, oriënteren en specialiseren bij grote en kleine financiële instellingen. In onze traineeships gaan vakinhoudelijke cursussen, verzorgd door gerenommeerde partners als Lindenhaeghe, hand in hand met persoonlijke ontwikkeling. De opleidingsstraten bevatten vaardigheidstrainingen, waarmee jij je kwaliteiten en ontwikkelpunten ontdekt, leiderschapsvaardigheden aanleert en je communicatieve vaardigheden verbetert. Tijdens het hele traject word je bovendien gecoacht door een eigen People Manager. Dat is een collega die ervoor zorgt dat de investering die jij en Talent&Pro doen voor beide partijen maximaal rendement oplevert. Rendement in de vorm van optimale ontwikkeling en tevreden opdrachtgevers.   

Gaaf dus, zo’n opleiding met baangarantie! Wat komt daarna?

Werken in de financiële dienstverlening betekent dat je je continu moet bijscholen. In vaktermen betekent dit dat je Permanent Actueel bent. Via e-learnings blijf je op de hoogte van ontwikkelingen die van belang zijn voor de klanten en producten van banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Uitgeleerd ben je dus nooit. Sterker nog, door je te blijven bijscholen blijf je aantrekkelijk voor onze opdrachtgevers en voor de arbeidsmarkt. De baangarantie bij Talent&Pro zorgt voor zekerheid, terwijl je als junior consultant, consultant en principal consultant nog jarenlang kunt genieten van de afwisseling die werken bij Talent&Pro met zich meebrengt. Als trainee ben je voor opdrachtgevers ook junior consultant. Je maakt bijvoorbeeld meters op hun front- of back office, hebt veel klantcontact en duikt voor hen dossiers in. Zo maak jij je de materie snel eigen. Als consultant ga je voor meer verantwoordelijkheid en meer uitdagende opdrachten. Teamleider, coördinator, projectmanager; zeker is dat jij je in verschillende rollen thuis voelt vanwege de opleidingen die je op kosten van Talent&Pro volgt. En het mooie is, hoe meer opleidingen jij volgt, hoe sneller je salaris groeit en hoe uitdagender je opdrachten zijn. Je People Manager coacht je, maar jij houdt zo altijd de regie over je carrière.

Voor wie zijn onze opleidingstrajecten bedoeld?

Onze opleidingen met baangarantie zijn bedoeld voor starters met de ambitie om in de financiële dienstverlening te werken. De praktijk wijst uit dat deze groep professionals met de gekozen opleiding vaak ervaren dat ze onvoldoende voorbereid zijn op een fulltime baan. Door de combinatie van werken en (bij)scholing bieden we een mooie oplossing aan starters én werkgevers. Onze betaalde traineeships met baangarantie vereisen wel minstens een hbo-diploma. De studierichting is minder relevant, je kunt je namelijk ook laten omscholen met een baangarantie. Ambitie en bereidheid om de financiële wereld te ontdekken zullen je kansen op een traineeship vanzelfsprekend aanzienlijk vergroten. 

Waarom een opleiding met baangarantie doen bij Talent&Pro?

Een opleiding met baangarantie, of eigenlijk dus een baan met opleidingsgarantie, heeft veel voordelen. We noemen er een paar! Je begint beter voorbereid aan je carrière. Je start je carrière met minder prestatiedruk en financiële onzekerheid. En waar vind je zo snel een werkgever die onbeperkt investeert in de scholing van medewerkers? Denk maar even na, we wachten wel. Daartegenover staat wel dat de combinatie van werken en leren extra inzet van je vraagt. Jouw investering bestaat voornamelijk uit studie-uurtjes in de avond en in het weekend. Het tempo van jouw ontwikkeling hangt dus samen met de tijd die jij erin steekt. Aan inspiratie en motivatie zal het niet liggen. Met een eigen People Manager en een team van collega’s die hetzelfde traject afleggen is er namelijk volop gelegenheid om te sparren over de juiste werk-privé balans. Geen paniek; dat sparren doe je niet alleen tijdens bila’s op kantoor of achter je laptop. De borrels, fun-uitjes, perspectiefavonden, talentenavonden, jaarlijkse skitrip, eindejaarsfeesten en vrijdagmiddagborrels op de Talent&Pro headquarters bieden meer dan voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. 

Wanneer zet jij je handtekening onder het vaste contract?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd geraakt in onze opleiding met baangarantie? Bekijk onze traineeships en kom snel kennis maken!

 

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01