Talent&Pro en CTRL-F scholen professionals om voor een carrière in de pensioensector met omboardingsprogramma

Ysabelle Spanjer
13 juni 2023
 | Leestijd:

De Wet toekomst pensioenen is aangenomen. In januari 2027 moeten pensioenfondsen, werkgevers en vakbonden ingesteld zijn op het nieuwe pensioenstelsel. Met een ‘omboardingsprogramma’ vinden Talent&Pro en CTRL-F een manier om de pensioenbranche te faciliteren in de daarvoor benodigde professionals.

Arbeidsmarktcampagne ‘Get Omboard’

Door de Wet toekomst pensioenen zijn veel organisaties in beweging en maken zij zich klaar voor de toekomst. Hierdoor ontstaat een behoefte aan professionals op het gebied van bijvoorbeeld IT, advies, communicatie, verslaggeving, beleid en operations. Het omboardingsprogramma van Talent&Pro en CTRL-F, ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en expertise binnen de pensioenbranche, heeft als doel deze veranderingsgerichte professional klaar te stomen voor de pensioenwereld. Daarmee spelen zij in op de structurele tekorten binnen de pensioenbranche.

Voor professionals (met interesse) in de financiële dienstverlening

Aan boord komen bij CTRL-F en Talent&Pro betekent een persoonlijk afgestemd ontwikkeltraject, kijkend naar ervaring en kwalificaties, met een maatschappelijk relevante carrière in de pensioenwereld als doel. Daaropvolgend worden alle relevante opleidingen en trainingen aangeboden.

CTRL-F en Talent&Pro stemmen het omboardingsprogramma af op de wensen van een opdrachtgever. Hierbij wordt gekeken naar ervaring en kwalificaties, maar ook naar de organisatiecultuur en de karakterschets van een kandidaat die voortkomt uit de inhoudelijke omboarding.

Lees hier meer over het omboardingsprogramma.

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01