Nederlands Film Festival

Nederlands Film Festival: Volume 38

Khalid Toufik
3 oktober 2018
 | Leestijd:

Het is weer festival! Het 38e Nederlands Film Festival is volop aan de gang en overal verzamelen filmfanaten zich in de Utrechtse bioscopen om de producties te bewonderen van Nederlands grootste regisseer-, produceer- en acteertalent. Een dikke week vol visuele verhalen, waarvan Talent&Pro als trouwe liefhebber en sponsor trots meegeniet. Uiteraard vergeten we nooit onze relaties, die bij de hoogtepunten niet mogen ontbreken.

Klantavond

Vandaag staat volledig in het teken van onze klant. Met een diner in Paushuize en een Q&A met schrijfster Simone van der Vlugt en creative producer Kennard Bos, zijn we volledig voorbereid op het vervolg van de avond. Op het menu staat namelijk de première van de driedelige thrillerserie ‘Lois’. In de Stadsschouwburg. Naar de succesvolle trilogie Aan niemand vertellen (2012), Morgen ben ik weer thuis (2013) en Vraag niet waarom (2014).

Napraten, speculeren over de rest van de trilogie en Simone van der Vlugt de feestjurk van het lijf vragen kan natuurlijk tijdens de feestelijke borrel na afloop van de voorstelling! Een mooiere manier om onze klanten te bedanken dan ze de gelegenheid bieden op de rode loper te flaneren tussen Nederlands finest filmsterren en flitsende camera’s kunnen we ons niet voorstellen.

L’OR Gouden Kalveren Gala

“En de Winnaars zijn…”. Na de zeventien vorige keren kunnen we natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken bij het L’OR Gouden Kalveren Gala. Datum vrijdag 5 oktober. Locatie wederom de Stadsschouwburg van Utrecht. Samen met de tientallen kanshebbers, underdogs, sterren, maar ook rauw talent zullen we vol spanning in de zaal het verlossende woord afwachten. We duimen in de stijl van Talent&Pro natuurlijk volop voor het jonge talent. Moge de meest getalenteerde winnen!

Weet jij nog niet welke voorstellingen je absoluut niet mag missen. Snappen we. Check daarom vooral even het hele festivalprogramma.

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01