Wall of Fame | Talent & Pro

Jan de Jong, Mariska Vernooij en André Oosterom op T&P ‘Wall of Fame’

Khalid Toufik
2 september 2022
 | Leestijd:

Vrijdag 2 september viert Talent&Pro haar drieëntwintigste verjaardag. Sinds 2019 vindt daarom jaarlijks een onthulling plaats van alumni die als ambassadeur en medewerker een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het bedrijf. Dit jaar worden de portretten van Jan de Jong, André Oosterom en Mariska Vernooij toegevoegd aan het rijtje T&P’ers die de Wall of Fame op het Talent&Pro-kantoor in Utrecht versieren.

START WALL OF FAME TRADITIE

De eerste groep Hall of Famers werd in 2019, bij het twintigjarige jubileum, bekendgemaakt. Onder andere oprichters Cint Kortmann en Maarten Timmerman kregen toen een plekje in de T&P-geschiedenisboeken. Een mooi eerbetoon aan de pioniers die met hun in 1999 gestarte onderneming de carrièrestart van duizenden professionals mogelijk maakten. Professionals die soms zijn uitgegroeid tot Principal Consultant of elders binnen de financiële dienstverlening hun carrière hebben voortgezet.

De Wall of Fame is ook een blijk van waardering voor de pioniers die daarna op verschillende momenten in het bestaan van Talent&Pro een inspiratie en voorbeeld zijn gebleken voor de nieuwe generatie Talenten die T&P voortbrengt.

VERDIENSTE nieuwe LEDEN WALL OF FAME

De Wall of Fame ceremonie gaat elk jaar gepaard met een onthulling van de vernieuwde Wall of Fame, een toespraak vanuit de directie en een borrel en hapje waarbij alumni en collega’s bij kunnen praten en kunnen netwerken. Dit jaar was de presentatie in handen van Commercieel Directeur Ronald Hensen en Commercieel Directeur Paul Woerde, waarvan eerstgenoemde ten tijde van de dienstperiode van trainer Jan de Jong als Talent begon bij T&P. Een bijzonder weerzien voor beiden.

Over de Talent&Pro Wall of Fame: class of ’22

Jan de Jong was jarenlang het gezicht van de opleidingen binnen Talent&Pro. Bekend van het introduceren van rollenspel en communicatie in onze trainingen (via de cursussen Personal Performance en Management Development bijvoorbeeld) legde hij de basis voor een deel van de huidige onboarding en Academy. Jan geniet momenteel van zijn pensioen in het mooie Malden.

Mariska Vernooij is jarenlang als voorzitter het gezicht geweest van het Netwerk van Talent&Pro Professionals. In 17 jaar bouwde Mariska aan een indrukwekkend T&P-cv met opdrachten bij Rabobank, ABN AMRO en Delta Lloyd. Een voorbeeld voor alle Bancaire talenten van T&P! Mariska is momenteel procesmanager bij BCN.

André Oosterom was een van de eerste actuariële talenten van Talent&Pro. De oprichting van de business unit Actuarieel, de eerste opleiding Actuarieel Rekenaar, de oprichting van House of Bèta, hij maakte het allemaal mee. André is na verschillende opdrachtperiodes als actuaris nu in vaste dienst bij Achmea Pensioen Services.

INTERVIEWREEKS BINNENKORT ONLINE!

De komende weken publiceren we de interviews met deze alumni. Benieuwd naar hun verhaal. Houd dan de website in de gaten!

Jan de Jong, Mariska Vernooij, André Oosterom leden Talent&Pro Wall of Fame

 

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01