ITDS

ITDS Business Consultants wordt onderdeel van Redmore Group

Khalid Toufik
20 december 2018
 | Leestijd:

Utrecht, 20 december 2018Redmore Group, onderdeel van House of HR, versterkt zijn propositie met de komst van ITDS Business Consultants. Met deze aanvulling van het portfolio biedt de groep zijn opdrachtgevers in de financiële dienstverlening een totaalpropositie op het gebied van projecten, staffing en consultancy. Van advies tot en met implementatie.

Leidende positie in de financiële sector

Redmore heeft een leidende positie binnen de financiële sector met, na de overname, een omzet van bijna honderddertig miljoen euro en 1.600 hoogopgeleide medewerkers in dienst. Het portfolio van de groep bestaat uit marktleiders als Talent&Pro, de grootste detacheerder binnen de financiële dienstverlening, Triple A  – Risk Finance, een autoriteit in actuariaat en risk management en Profource, specialist op het gebied van ERP, Finance en Control.

Strategische projecten

ITDS Business Consultants is een toonaangevend adviesbureau voor financiële dienstverleners met meer dan 175 medewerkers in Nederland en Polen. Al meer dan twintig jaar werkt ITDS aan succesvolle strategische projecten voor de belangrijkste Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. De organisatie onderscheidt zich van haar concurrenten door niet alleen strategisch te adviseren, maar ook de verantwoordelijkheid te nemen voor de implementatie hiervan. ITDS blijft, net als de andere labels binnen Redmore Group, zelfstandig opereren.

Integraal advies

Door de overname kan aan financiële dienstverleners integraal advies en uitvoering geboden worden. Dit integrale advies bestaat uit consultancy, detachering, digitalisering en risicomanagement, met een basis van diepgaande kennis van de branche en wet- en regelgeving. Redmore is hiermee de meest complete consultancypartij voor financiële dienstverleners en heeft  als doel de performance van haar klanten te verbeteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edwin van den Elst, CEO van Redmore: “ITDS past helemaal bij de cultuur van onze groep, qua energie, ondernemerschap en ook op het gebied van onze dienstverlening sluit het perfect aan. Wij zien bij onze opdrachtgevers de vraag naar totaalproposities sterk toenemen en kunnen hier met de komst van ITDS, als consultancy organisatie sterk in realisatie, nog beter op inspelen. Tegelijkertijd kunnen we onze eigen collega’s hiermee een breder carrièreperspectief bieden.”

Ook Arjen de Boer, de nieuwe Managing Partner van ITDS, kijkt uit naar de samenwerking: “Door onderdeel te worden van de Redmore Group met haar expertise en slagkracht kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en daarmee onze klanten nog beter van dienst zijn. Door het veranderend consumentengedrag en de nieuwe technologie verandert de markt en wordt IT een steeds belangrijkere driver voor vernieuwing. De expertise van ITDS op het gebied van kostenreductie,
risicomanagement en digitale transformatie sluit hier naadloos op aan.  Met House of HR, als moedermaatschappij, kunnen wij onze groeidoelstellingen in Nederland versnellen en naast onze succesvolle vestiging in Polen, in het buitenland expanderen. Voor onze consultants biedt dit een unieke gelegenheid om zichzelf breder te ontwikkelen en hun expertise breder in te zetten, inzake de totaal oplossingen die wij gezamenlijk kunnen bieden.”


 

 

 

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01