T&P is in(the)house!

T&P is in(the)house! Are you?

Khalid Toufik
8 oktober 2018
 | Leestijd:

Je bent een geweldig persoon. Charmant, grappig, iedereen wil bij je in de buurt zijn, en als je een paar uur de tijd krijgt kun je iedereen verliefd op je laten worden. Balen dat de belangrijkste kansen van je leven soms binnen een uur, kwartier of soms zelfs een seconde verkeken zijn. Die droomman of -vrouw, dat sollicitatiegesprek. Had ik maar net iets meer tijd gehad om mijn geweldige ik te laten zien. Geen paniek, die kans krijg je uitgebreid tijdens onze Inhousedagen!

De 4 dingen die je als starter wilt weten, maar niet kúnt weten!

Noem het vragen, noem het onzekerheden, noem het psychologische obstakels. Maar er zijn vier dingen die, als je er een antwoord op had, je een enorme boost kunnen geven in het begin van je carrière:

  1. In wat voor #Omgeving ga ik in godsnaam terechtkomen? Is een ‘kantoortuin’ wel overdekt?!
  2. Wat zijn nou echt mijn #Kwaliteiten en #Valkuilen als ik straks in een organisatie mijn eigen werk moet organiseren waar niét alleen mijn docent op rekent?
  3. Hoe zorg ik ervoor dat ik m’n #GeweldigeIk kan laten zien, zodat zowel ik als de organisaties waar ik solliciteer oprecht en geïnformeerd een goede keuze kunnen maken?
  4. Wat zijn concreet de #Werkzaamheden die bij een functie horen, zodat ook over een jaar nog blijkt dat ik de juiste keuze heb gemaakt?

Krijg antwoord op deze vragen tijdens onze Inhousedagen!

Dat zijn dagen waarop jij een hele dag de kans hebt om onze organisatie én jezelf beter te leren kennen en nader kennis te maken met het werk dat jij gaat doen. De Inhousedagen hebben alles wat jij nodig hebt om de cultuur, werkwijze en mogelijkheden voor een carrière bij Talent&Pro te ontdekken.

Het kantoor

Het begint allemaal met een vrolijke begroeting van onze Office Managementmedewerkers. Samen met gemiddeld acht tot tien kandidaten word je bij de receptie welkom geheten door Vivian en Esther. Wat volgt is een rondleiding door ons mooie pand door een van de directeuren. De bar op de begane grond, de kantoortuin met onze T&P’ers, de keuken, onze aparte vergader- en belruimtes (The Hangover?). Je komt het allemaal tegen. Ongetwijfeld maak je ook kennis met onze kantoorhond slash mascotte Disco. Scheenbeschermers niet nodig. Meestal hangt hij rond bij Marketing waar hij geniet van een aai over de bol op schoot bij Katja. #Omgeving #Check!

De organisatie

Met alleen het kantoor ken je de organisatie natuurlijk nog niet. Daarom leggen onze collega’s met een bedrijfspresentatie haarfijn uit waar Talent&Pro voor staat. Wat we doen, hoe we werven en hoe onze traineeships in elkaar zitten. Natuurlijk is er ook volop ruimte om vragen te stellen. Dingen worden wat persoonlijker met de DISC-workshop, waarin je aan de slag gaat met het gelijknamige persoonlijkheidsmodel. Met deze workshop krijg je inzicht in je eigen houding en gedrag en leer je die van anderen herkennen. Heel handig om de verschillende voorkeursstijlen te kennen die je op de werkvloer tegen kunt komen. #KwaliteiteitenEnValkuilenHerkennen #Check!

De mensen

Natuurlijk heb je intussen al heel wat toekomstige collega’s en namen voorbij zien komen. Maar echt lekker los komen kun je bij uitstek tijdens de lunch! Onze Account- en People Managers schuiven graag aan. Niet voor de gratis lunch, maar vooral omdat ze graag in goed gezelschap zijn. Lekker een hapje eten en gedachten uitwisselen met de collega’s die je straks gaan coachen en voorstellen bij de mooiste opdrachtgevers! #GeweldigeIkLatenZien #Check!

De traineeships

Is het dan voorbij? Niet wat ons betreft. Aan de hand van real-life casussen duik je dieper in onze traineeships en weet je straks precies wat voor soort opdrachten je bij welk traineeship kunt verwachten. #Werkzaamheden #Check!

Sollicitatie

Als het goed is zijn die vier vragen, die vier vervelende onzekerheden nu allemaal weggenomen. Je kent de organisatie, je kent de collega’s, je kent de werkzaamheden. Je #GeweldigeIk is nu #Check en als het goed is in full effect. En het moment is daar voor het sollicitatiegesprek. Jou wacht nu alleen nog The Hangover. Geen zorgen, het is de goede soort.

Is er een betere manier om te starten aan een baan? Wij denken van niet, maar anders horen we het graag van je tijdens een Inhousedag. Meld je snel aan voor de inhousedagen!

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01