De 9 voordelen van werken bij Talent&Pro

De 9 voordelen van werken bij Talent&Pro

Lisa Rademakers
20 juni 2019
 | Leestijd:

Je bent afgestudeerd, superslim, en klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. Hoe zorg je er vervolgens voor dat je bij een gave werkgever aan de slag kan, waar afwisseling in werkzaamheden, doorlopend opleidingen en trainingen, een leuke lease-auto van de zaak én een vast contract de gewoonste zaak van de wereld zijn? Die vraag stelden onze oprichters zichzelf ook. Daarom begonnen zij zelf maar Talent&Pro: inmiddels dé detacheringsspecialist voor jong hoogopgeleid talent. Met onze 800 interim specialisten voorzien we meer dan 90 opdrachtgevers door heel Nederland (tijdelijk) van onze toppers. En daar zijn we trots op. Waarom onze Talenten en pro’ers graag bij ons werken? Dat zetten we in deze blog voor je op een rij.

1. Legaal jobhoppen

Inherent aan detachering is jobhoppen. Meerdere opdrachten bij verschillende organisaties, allemaal met de veiligheid van een vast dienstverband. Maar jobhoppen heeft nog meer voordelen. Onderzoek van wervingsplatform Magnet.me wijst uit dat 61% van young professionals binnen twee jaar van baan wisselt. En dat een gebrek aan doorgroeimogelijkheden, een mismatch met de bedrijfscultuur en ontevredenheid over de begeleiding daar de drie belangrijkste redenen voor zijn. Detachering biedt het medicijn tegen deze pijn, want bij Talent&Pro proef je verschillende bedrijfsculturen in korte tijd, verzamel je dus meer dan voldoende vergelijkingsmateriaal én ontdek je snel in welke setting jouw vaardigheden het best tot hun recht komen. En over die begeleiding, daar hebben we ook wel iets over te zeggen. Bij Talent&Pro krijg je namelijk…

2. Jouw eigen persoonlijke coach

Om succesvol én gelukkig te zijn in je werk is een aantal punten belangrijk. Het helpt als je leergierig bent, om kunt gaan met veranderende situaties en in staat bent om dingen die je gaandeweg leert snel op te pikken en toe te passen in de praktijk. Maar we begrijpen ook dat het lastig is om in de waan van de dag bewust bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je bij ons als trainee altijd een People Manager. Samen met deze coach maak je een carrièreplan dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Wil je een extra opleiding doen? Je People Manager is voor al je professionele en persoonlijke vragen beschikbaar. Samen zorgen jullie ervoor dat je groeit, dat je leert en dat jouw werk impact heeft.

3. Onbeperkt opleidingsbudget

Talent&Pro heeft een eigen inhouse opleidingscentrum op het kantoor in Utrecht, waar jij met een onbeperkt opleidingsbudget gebruik van maakt: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen aan in samenwerking met Lindenhaeghe: een erkend en bekroond opleidings- en exameninstituut voor professionals in de financiële dienstverlening. Via de Academy haal je je Wft’s, breid je je kennis uit, en werk je aan persoonlijke competenties. Het brede aanbod van onze opleidingsstraten maakt verschillende specialisaties mogelijk. Kies jij voor management of heb jij tijdens opdrachten ontdekt dat jij kan groeien op het vlak van communicatie? De Academy stelt het menu samen waarmee jij je honger naar groei stilt.

4. Mobiliteitsbeleid afgestemd op jouw voorkeuren en behoeften!

Talent&Pro is altijd in beweging, dat geldt ook voor al onze consultants. Een auto van de zaak, inclusief tankpas, hoort daar natuurlijk bij! Opdrachten voer je op verschillende plekken in het land, dus die comfortabele auto verdien jij. Onze afdeling Mobility zorgt ervoor dat jij je alleen maar druk hoeft te maken over het fileparkeren en het tanken van de juiste brandstof. Nooit meer je eigen benzine betalen, wie wil dat nou niet? Werk je (deels) vanuit huis voor de opdrachtgever? Of pak jij liever duurzaam de trein of fiets? Dan biedt ons flexibele mobiliteitsbeleid diverse oplossingen. Voor je volgende klus toch overstappen op een fietsplan of een cash vergoeding in plaats van de lease-wagen? Ook dat is mogelijk bij een werkgever die investeert in maatwerkoplossingen.

5. Direct een vast contract en salaris met bonusregeling!

Bij Talent&Pro start je meteen met een vast contract en salaris van €2538,- bruto, inclusief vakantiegeld. Binnen twee jaar kun je al doorgroeien naar een bedrag van € 3241,- per maand. Die bonusregeling op basis van declarabiliteit komt er ook nog bovenop. Zowel in je Talent-, Pro- als Principalfase groei je dus in salaris. Het tempo hangt ook af van de diploma’s die je haalt. Investeren in je eigen ontwikkeling én daar extra voor betaald krijgen? Klinkt te goed om waar te zijn, maar zo werkt het wel bij Talent&Pro. Onze investering in jou is een investering in de relatie met onze opdrachtgevers. Win. Win. En nog eens win. Beloning bestaat voor ons uit meer dan alleen die financiële bijdrage aan jouw bankrekening. De opleidingen en auto, inclusief tankpas, zijn part of the deal. Na je proeftijd kun je bovendien rekenen op € 250,- thuiswerkvergoeding en een maandelijkse internetvergoeding van €15,- netto. Alles zodat jij  ook vanuit huis optimaal kan werken aan jouw ontwikkeling.

6. De leukste collega’s en feestjes

De ski-trip, het zomer-event, de summerschool, de unitavonden, de pubquizzen, het FIBA WK 3×3 basketball, het Eindejaarsfeest.. Zomaar een greep uit de evenementen die we elk jaar organiseren bij Talent&Pro. Detachering betekent als professional veel onderweg zijn. Met de evenementen vieren we onze successen, delen we ons verdriet en zorgen we ervoor dat we ons thuishonk altijd weer terugvinden. Want samen zijn we TalentEnPro!

7. In 2 jaar tijd van Talent naar Professional

Talent&Pro investeert in talent, ongeacht vooropleiding. Dat doen we met onze traineeships, de ontwikkeltrajecten voor professionals op de arbeidsmarkt. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase leer je werken in een corporate omgeving en volg je de opleidingen die je nodig hebt om te slagen binnen jouw vakgebied. Op basis van de behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar de fase van Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden verder en kies je voor een specialisatie. Denk aan financieel specialist als je graag de inhoud induikt. Of denk aan rollen als projectmanager of business analist als jij die resultaatgerichte, maar verbindende collega blijkt te zijn. Groei jij tijdens jouw Pro-schap tot een echt financieel zwaargewicht? Dan hoor je bij het neusje van de zalm. Dan ben jij een voorbeeld voor onze Talenten, spot jij commerciële kansen voor Talent&Pro bij onze klanten, én mag jij jezelf Principal noemen. 

8. Onze kantoorhond Disco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij Talent&Pro betekent ook knuffelen met Disco. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder, en we weten zeker dat jij onze kantoorhond net zo lief gaat vinden. Disco huppelt kwispelend door onze kantoortuin, begroet bezoekers met een liefdevolle blaf en zorgt regelmatig voor de nodige afleiding. Als je hem zoekt tijdens een Inhousedag; hij is degene met het staartje, vachtje en prachtige pretoogjes.

9. Het Onboardingsprogramma

Bij Talent&Pro krijgt elke nieuwe collega hetzelfde warme welkom. Een nieuwe baan is altijd spannend: je leert nieuwe mensen en een nieuwe organisatie kennen en gaat aan de slag met nieuwe werkzaamheden. Dat betekent dat je tijd en ruimte nodig hebt om te landen. Dat doe je uitgebreid tijdens de Onboarding, samen met een groep andere collega’s die het net zo spannend vinden als jij. Tijdens dit 7-daagse programma volg je inhoudelijke trainingen, haal je je eerste Wft-examen, bak je pannenkoeken voor het hele kantoor, doe je mee met de bootcamp en leer je je nieuwe collega’s én jezelf een stuk beter kennen. Vaste prik is ook de borrel op vrijdag, waarin jij het startfilmpje van jouw onboardinggroep deelt met de kantoorcollega’s. We beloven je, na deze zeven dagen ben jij niet alleen T&P’er, maar voel je je ook op en top T&P!

Solliciteer op een traineeship bij een Best Workplace!

Deze voordelen hebben eraan bijgedragen dat Talent&Pro al drie jaar op rij door onze eigen medewerkers en de jury van Great Place to Work beoordeeld wordt als Best Workplace. Ervaar het zelf, door te solliciteren op een van onze startersfuncties of traineeships in de financiële dienstverlening of check eerst de unitmatch om te kijken welk traineeship bij je past.

See you soon!

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01