Crazy Careers

Crazy Careers Reloaded: Check de nieuwe arbeidsmarktcampagnevideo!

Khalid Toufik
15 augustus 2022
 | Leestijd:

We zijn live! Crazy Careers Reloaded is een feit. Onze arbeidsmarktcampagne is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. En dat nieuwe jasje, dat zit als gegoten. Want in deze campagne spelen onze eigen medewerkers de hoofdrol.  Ze brengen onze traineeships in beeld, inclusief de struggles die bij groei horen, de onmisbare samenwerking met een carrière coach en de aanstekelijke alombekende T&P-energie.

Herlancering

Vorig jaar zag de Crazy Careers-campagne van Talent&Pro voor het eerst het licht. In de campagne werden de USP’s van Talent&Pro voorzien van een nieuwe stijl. Dezelfde inhoud, andere tone of voice en een nieuwe, opvallen en gewaagde uitstraling. Met een arbeidsmarkt waarin talent door de bomen het bos niet meer kunnen zien is opvallen geen overbodige luxe. Het antwoord daarop was destijds de Crazy Careers campagne.

T&P’ers in de spotlights

Die arbeidsmarktcampagne is dit jaar vernieuwd om een carrière bij Talent&Pro nóg beter weer te geven. Een van de dingen die in de herlancering anders zijn, zijn de sterren. Terwijl in de oorspronkelijke campagne volop gebruik werd gemaakt van professionele modellen kozen we dit jaar voor onze eigen sterren. We gingen binnen onze organisatie op zoek naar collega’s die het aandurfden om te schitteren in de arbeidsmarktcampagne. Want wie zijn er authentieker, overtuigender, energieker en opvallender dan onze eigen collega’s? We zijn enorm trots op het resultaat en de directe bijdrage die zij hiermee leveren aan het ontdekken van nieuw talent voor onze traineeships.

Welke T&P’er herken jij in de arbeidsmarktcampagnevideo? Bekijk hem nu!

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01