366 Dagen Beter

366 Dagen Beter: hoe Talent&Pro blijft pionieren in ontwikkeling

Khalid Toufik
10 juni 2021
 | Leestijd:

Als organisatie en professional is een van de grootste gevaren dat je meegaat in de waan van de dag. Elke dag keurig de taakjes afvinken en om 17.00 uur stipt de laptop dichtslaan om achteraan de file aan te sluiten. De volgende dag meld je je weer om 9.00 uur: rinse and repeat. Dat is zeker niet de T&P way. Nu niet, nooit niet. Want als je elke dag doet wat je gisteren deed, hoe zorg je er dan voor dat je jezelf blijft verbeteren en ontwikkelen? Om die reden begonnen we bij Talent&Pro met 366 Dagen Beter. Een verbeteragenda en platform voor mooie verbeterinitiatieven in een. Waarmee elk team, elke collega en elk project dat bijdraagt aan onze ambitie om te ontwikkelen en verbeteren een podium krijgt. Het doel: voor onze consultants en klanten hét ontwikkelbedrijf van professionals in de financiële dienstverlening blijven.

Verbetering bij consultants en opdrachtgevers begint bij de kantoororganisatie

Als ontwikkelbedrijf stimuleren we onze consultants continu om dingen eens een keer anders te durven doen. Alleen als je bewust bezig bent met innovatie en groei lukt het ook om elke dag goed, gelukkig en vooral ook efficiënt te werken.  Onze People Managers dagen hun Talenten, Pro’ers en Principals elke dag weer uit om beter te worden, maar nu heeft verbetering ook binnen onze kantoororganisatie en processen een vaste plek op de dagelijkse agenda. Van digitalisering (van cursussen binnen het opleidingsaanbod van onze Academy) tot het beschikbaar maken van informatie die bijdraagt aan soepelere processen. Dankzij 366 Dagen Beter ontwikkelen onze consultants zich sneller, zijn onze opdrachtgevers beter geholpen en verbetert Talent&Pro haar dienstverlening continu. Bekijk de opleidingsstraat voor business analisten die onze business unit Pensioen & Leven ontwikkelde, lees hoe onze Academy werkt aan een beter en efficiënter ingericht opleidingsaanbod en hoe onze collega Lisette Valk persoonlijk en binnen haar team invulling geeft aan de 366 Dagen Beter-gedachte.

Algemeen directeur Steven Raaijmakers: “Met 366 Dagen Beter zorgen we ervoor dat Talent&Pro blijft pionieren”

“Talent&Pro levert al sinds 1999 met hoogopgeleide professionals een sterke bijdrage aan de financiële sector. Dat is mogelijk geweest omdat we vanaf de start innovatief waren in het werven, ontwikkelen en coachen van professionals voor de markt. Met 366 Dagen Beter zorgen we ervoor dat Talent&Pro nu en in de toekomst blijft pionieren. De wereld waarin we werken wordt continu voorzien van nieuwe mogelijkheden, verfrissende inzichten en innovatieve ideeën. Als bedrijf ben je het je medewerkers en klanten verschuldigd om scherp te blijven op deze ontwikkelingen. Benut je de data waar je over beschikt voldoende? Komt je kantoorpand overeen met de waarden en cultuur die je wilt uitdragen? Worden nieuwe collega’s voldoende voorbereid op hun nieuwe rol binnen het bedrijf? Is de manier waarop we ons werk doen nog steeds slim en logisch? Met 366 Dagen Beter borduren we voort op die ijzersterke basis van 1000 ambitieuze professionals, een solide People Management-apparaat en een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers.”

Hoe gaan we te werk en hoe gaan we door?

Een dedicated taskforce 366 Dagen Beter haalt elk jaar bijna 50 verbeteracties op, monitort de voortgang daarvan, faciliteert en legt waar mogelijk de verbinding tussen acties. De behaalde resultaten worden vervolgens structureel gedeeld met de organisatie. Elk jaar leren we van de manier waarop wij 366 Dagen Beter presenteren en uitvoeren. Dat doen we aan de hand van een evaluatie onder de medewerkers. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een kortcyclische benadering van onze verbeteragenda. Een die ruimte biedt om op kansen en onvoorziene gebeurtenissen in te spelen. In 2021 werken we aan een beter én wendbaarder Talent&Pro voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Ook onderdeel worden van 366 Dagen Beter?

En van een organisatie die als een team werkt aan ontwikkeling? Bezoek dan een inhousedag, bekijk onze kantoorvacatures, of neem contact op voor meer informatie over onze dienstverlening. We vertellen je er graag meer over!

 

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01