20 jaar T&P | Honor your heroes

20 jaar T&P | Honor your heroes: De Talent&Pro Wall of Fame!

Khalid Toufik
20 augustus 2019
 | Leestijd:

Vandaag, 20 augustus 2019, bestaat Talent&Pro officieel twintig jaar. In die twintig jaar hebben we veel Talenten mogen verwelkomen, helpen groeien als professional en kunnen opleiden voor de markt. We vertellen regelmatig het verhaal van onze Talenten. Veel van die verhalen zijn ook mogelijk gemaakt door andere T&P’ers. T&P’ers die nu niet meer in dienst zijn, maar gedurende hun tijd bij T&P een blijvende indruk hebben gemaakt. Die grondleggers en bouwers van onze identiteit vereeuwigen we ter ere van ons twintigjarig jubileum met een plekje op onze nieuwe Wall of Fame.

De Talent&Pro Wall of Fame

Talent&Pro begon in 1999 met niet meer dan een idee van oprichter Cint Kortmann. In 2019 moeten we constateren dat dat idee werkelijkheid is geworden. Dankzij onze 800 professionals zijn we inmiddels preferred supplier voor meer dan dertig opdrachtgevers binnen en buiten de financiële dienstverlening. We kunnen onze T&P’ers coachen dankzij een groot team van bevlogen People Managers en een eigen vitaliteitsprogramma. Onze Academy zorgt voor een non-stop kennis en competentie-uitbreiding. Met tal van evenementen zorgen we ervoor dat er naast collegialiteit ook meer dan voldoende ruimte is voor vriendschappen. Dat is de korte versie. De lange versie laten wij jullie liever vertellen door de pioniers zelf, de mensen die twintig jaar T&P mogelijk hebben gemaakt, de ontwikkeling niet alleen van dichtbij hebben meegemaakt, maar die zelfs hebben bepaald. Die pioniers vereeuwigen, en hun verhaal op zoveel mogelijk plekken vastleggen en vertellen, dat zien we in dit jubileumjaar als onze plicht. We beginnen met een Wall of Fame, op ons kantoor in Utrecht. We nodigen vanaf vandaag ambitieuze studenten, onze trouwe klanten en onze huidige generatie T&P’ers uit om hun voorgangers te komen bewonderen.

De geschiedenis van Talent&Pro

De Wall of Fame vertelt namelijk de geschiedenis van Talent&Pro. De tien leden daarvan vormen samen de hoofdstukken van die geschiedenis, die nog altijd voortduurt. De komende tijd wordt de Wall of Fame uitgebreid, maar de eerste tien hoofdstukken zijn al bekend. Cint en Maarten stonden aan de wieg van de organisatie, maar wie heeft bijvoorbeeld als geen ander in die twintig jaar de warmte van Talent&Pro uitgestraald? Wie heeft geknokt voor het ontstaan en voortbestaan van People Management, en er daarmee voor gezorgd dat de ontwikkeling van onze mensen verankerd raakte in ons DNA? En wie zijn de T&P’ers die ooit als jong talent aan een traineeship begonnen, en later als directeur zelf aan het roer stonden van een unit? Wist je bijvoorbeeld dat we ooit zijn begonnen als A Sure Talent? Dat onze eerste medewerker naast onze Directeur tegelijkertijd ook Recruiter, Account Manager en Boekhouder was? Dat en meer is onderdeel van de geschiedenis van Talent&Pro.

Twintig jaar T&P in tien interviews

We vertellen het verhaal van T&P op zoveel mogelijk verschillende plekken. De Wall of Fame is de fysieke belichaming ervan. Het verhaal vertellen de eerste tien leden van onze Wall of Fame ook in tien interviews. De komende maanden verschijnt elke week een interview met een van deze ere-T&P’ers. We trappen morgen af met Cint Kortmann: de visionair, grondlegger en founding father achter Talent&Pro!

 

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01