Talent&Pro Inhousedag

Talent&Pro Inhousedag: kom kennis maken

Pamela Blaauw
17 juli 2019
 | Leestijd:

Bij Talent&Pro zijn we altijd op zoek naar ambitieuze starters die carrière willen maken binnen de financiële sector. Ben je (bijna) hbo of wo afgestudeerd? Kom dan meer te weten over onze hbo/wo traineeships tijdens een Inhousedag van Talent&Pro.

Middels ons ontwikkeltraject doe jij werkervaring op bij de grootste financiële dienstverleners zoals ABN AMRO en ING, waarbij je ook de kennis en vaardigheden ontwikkelt om door te groeien tot professional! Wil jij graag ontdekken of een functie als hypotheekadviseur, projectleider of pensioenspecialist bij je past? Kom dan naar één van onze Inhousedagen. We nemen je mee in de wereld van de banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Programma Inhousedag

Tijdens een Inhousedag gaan we van start met een introductie over de financiële dienstverlening en Talent&Pro. We lichten toe wat je kunt verwachten van een opdracht bij Talent&Pro en wat jouw toekomstperspectief is binnen onze traineeships. Verder volg je verschillende workshops. We sluiten de middag af met een 1-op-1 gesprek met onze recruiters om te kijken of er een match is. Bij een match nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Tijd: 11:30 – 17:00 uur
Locatie: Kantoor Talent&Pro, Euclideslaan 2, Utrecht

Inhousedag bijwonen?

In 2019 organiseren we elke donderdagmiddag een Inhousedag. Je kunt je aanmelden via de Inhousedagen 2019 of door een e-mail te sturen met je cv naar recruitment@talent-pro.com.

Meer weten?

Bij detachering werk je voor diverse opdrachtgevers. De ultieme kans om binnen een korte tijd kennis te maken met verschillende werkgevers. Met Talent&Pro werk je aan jouw ontwikkeling door middel van opleidingen en een persoonlijke coach. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters via recruitment@talent-pro.com.

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01