Talent&Pro en 3X3 Unites verlengen succesvol partnerschap

Khalid Toufik
3 oktober 2023
 | Leestijd:

Talent&Pro kondigt met trots de verlenging aan van haar partnerschap met 3X3 Unites. Als Impact Partner draagt Talent&Pro bij aan de maatschappelijke projecten van 3X3 Unites en ondersteunt het de 3X3 Unites Academy. Bovendien is Talent&Pro officiële sponsor van de ‘From the Streets to the World Tour’ evenementenreeks van deze zomer, die culmineert in de prestigieuze FIBA 3×3 World Tour Amsterdam Masters op 6 en 7 oktober, gehouden in de iconische Gashouder in Amsterdam.

Mark Schuurman, mede-oprichter van Stichting 3X3 Unites, over de verlenging van het partnership: ““3X3 Unites en Talent&Pro vinden elkaar niet alleen in een gedeelde voorliefde voor onvergetelijke events. De kern ligt dieper en komt voort uit een gedeelde passie voor talentontwikkeling. Wanneer twee partijen intrinsiek met elkaar matchen merk je dat meteen. Beiden benaderen we jong talent én onze werkzaamheden vanuit positiviteit en vanuit het denken in kansen. Daarom is de samenwerking tussen onze organisaties zo sterk.”

De ondersteuning van de 3X3 Unites Academy, een vervolgtraject voor getalenteerde 3X3 Leaders op zoek naar verdere professionele en persoonlijke groei, is een natuurlijke aanvulling op deze samenwerking. Talent&Pro brengt zijn expertise in talentontwikkeling bij jongeren in om gezamenlijk de employability van jongeren binnen de 3X3 community te bevorderen.

Steven Raaijmakers, Algemeen Directeur van Talent&Pro, is trots op de impact die de stichting maakt: “3X3 Unites heeft sinds de oprichting bewezen een echte veranderaar te zijn binnen het brede veld van Nederlandse NGO’s. Dankzij een heldere visie en doelgerichte aanpak slagen Jesper en Mark erin mensen op grassroots-niveau én op corporate niveau te inspireren, activeren en organiseren voor de cruciale missie van 3X3 Unites: het helpen ontwikkelen van levensvaardigheden en talenten bij jongeren, waar zowel zij als de samenleving enorm veel baat bij zullen hebben. Ik ben blij dat we met dit Impact Partnership kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van talent.”

Over 3X3 Unites

3X3 Unites is een stichting die zich inzet voor talentontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid door middel van 3×3 basketbal. De organisatie biedt jongeren de kans om hun potentieel te benutten en life skills te ontwikkelen door middel van sport en projecten. Met evenementen, competities en de 3X3 Unites Academy streeft de stichting ernaar om een positieve impact te hebben op de levens van jongeren en de samenleving als geheel.

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01