Word jij onze nieuwe kantoorcollega?

Hier start jouw kantooravontuur

Hoi collega! Leuk dat je interesse hebt in een kantoorrol. Geef hieronder aan welke functie je wel ziet zitten, dan houdt recruitment je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Kantoorrollen

Josephine portretfoto

Recruitment

Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken van geschikte kandidaten voor diverse functies binnen T&P. Je werkt samen met het marketingteam om alleen het allerbeste binnen te halen en bent ons aanspreekpunt voor toekomstige collega’s.

Portretfoto van T&P collega

Account­management

Met een immense drive draag jij samen met je enthousiaste collega’s de verantwoordelijkheid om de visie van Talent&Pro werkelijkheid te maken. Jij komt over de vloer bij onze klanten om de gaafste opdrachten te realiseren voor onze consultants.

Portretfoto van T&P collega

Floormanagement

Jij regelt de succesvolle implementatie en uitvoering van onze dienstverlening, gewoon bij ons thuis in Utrecht. Je stuurt direct en indirect teams aan, bent het aanspreekpunt voor klanten en voor onze collega’s het gezicht van het Performance Center.

Portretfoto van T&P collega

Business Services

Dit is voor de echte IT’ers. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse systemen die van belang zijn voor alle boutiques van Redmore. Jij zorgt ervoor dat deze systemen zo soepel mogelijk functioneren en optimaal presteren, en helpt je collega’s altijd een stap verder.

Portretfoto van T&P collega

Finance

Jij bent een piet precies, maakt van de grootste cijferchaos een overzichtelijk geheel. Je houdt van cijfers en nauwkeurigheid is voor jou vanzelfsprekend. Samen met je collega’s houd je de financiën van Redmore op orde.

Portretfoto van T&P collega

Human Resources

De gehele in-, door- en uitstroom van Talent&Pro valt onder jouw hoede. Je houdt je bezig met bijvoorbeeld verzuim, vitaliteit, functioneren, contracten en het bijhouden van de ABU-cao. Je bent aanspreekpunt van managers, recruiters en collega’s met HR-gerelateerde vragen.

NEXT - Cyber Security Specialist

Marketing

Alle marketingtoppers naar voren! Binnen zowel Redmore als Talent&Pro hebben we dynamische marketingafdelingen die alle facetten van marketing omvatten. Zo kun je bij ons terecht voor online marketing, communicatie, events, grafische vormgeving en social media. T&P-identiteit ook duidelijk? Dan is dit een plek voor jou.

Portretfoto van T&P collega

Matching

Je werkt in het operationele hart van onze organisatie. Dagelijks zorg je voor het uitzetten van aanvragen van onze opdrachtgevers en het voorstellen van onze collega’s op deze aanvragen. In het proces van aanvraag tot plaatsing pak jij de coördinerende rol.

Joost-Renckens profielfoto

Mobility

Samen met het team beheer je alle vervoersmogelijkheden binnen Redmore, van de leaseauto tot de -fiets, van treinabonnementen tot de tankpassen. Je helpt je collega’s met vragen, faciliteert en adviseert.

Portretfoto van T&P collega

Office

Het reilen en zeilen van alles in en om het pand ligt in jouw handen. Een lekkere lunch voor starters? Een nieuwe laptop voor een nieuwe collega? Meedenken over hoe onze bedrijfsruimtes efficiënter en leuker kunnen worden ingericht? Jij regelt en coördineert in een handomdraai, zodat alles zorgvuldig en volledig verloopt

Simone Aalbers

People­management

Een People Manager draagt zorg voor de ontwikkeling en groei van consultants binnen T&P. Je bent een sparringspartner, en het is aan jou om hem/haar/hen uit de comfortzone te trekken en inzichten te geven, om zo het talent tot recht te laten komen.

Portretfoto van T&P collega

Unitmanagement

Met een commerciële mindset weet jij nieuwe en bestaande klanten te binden om zo mooie opdrachten voor onze collega’s te creëren en het beste uit de unit te halen. Je bepaalt samen met je team de focus en de belangrijkste thema’s van ieder jaar, en bent eindverantwoordelijk voor de strategie en het jaarlijkse budget.