Talent&Pro viert verjaardag | Wall of fame

Talent&Pro viert verjaardag met onthulling vijf nieuwe leden Wall of Fame

Khalid Toufik
23 augustus 2021
 | Leestijd:

Vrijdag 20 augustus vierde Talent&Pro haar tweeëntwintigste verjaardag. Zoals sinds 2019 de traditie is gebeurde dat op de Euclideslaan met de onthulling van de vernieuwde Wall of Fame. Vijf alumni werden dit jaar aan de Wall of Fame op het kantoor aan de Euclideslaan toegevoegd. Dit jaar waren dit Alex Vonk, Geert Stomp, Lisette Valk, Marike Kamerbeek en Richard Witteveen. 

Start Wall of Fame traditie

De traditie werd in 2019, bij het twintigjarige jubileum van Talent&Pro, in het leven geroepen. Dat gebeurde toen met een eerbetoon aan tien T&P’ers van het eerste uur, waaronder Cint Kortmann en Maarten Timmerman. De twee oprichters die eind vorige eeuw de start-up begonnen die nu is uitgegroeid tot een begrip in detacheringsland als ontwikkelaar van professionals voor de financiële dienstverlening. Vorig jaar werden daar vijf alumni aan toegevoegd. Dit jaar komen daar dus nog vijf T&P’ers bij die het bedrijf inmiddels hebben verlaten, maar door hun onmisbare bijdrage aan de groei van Talent&Pro nu vereeuwigd worden op de Wall of Fame.

Verdienste leden Wall of Fame

Directeur Verzekeringen Steven Raaijmakers had voor de aanwezigen een mooie speech voorbereid waarin hij terugblikte op de belangrijkste mijlpalen, herinneringen en prestaties van de alumni. The Wall of Fame class of 2021 is een mooie mix van collega’s die op kantoor of als consultant bij opdrachtgevers een sterke ontwikkeling doormaakten.

Alex Vonk begon in 2009 als Talent binnen de business unit Actuarieel, groeide uit tot Principal Consultant bij het data- en IT-label House of Bèta en maakte pas vorig jaar de definitieve overstap naar Nationale-Nederlanden. Waar hij momenteel als Test Manager de belangrijke rol in de uitrol van IFRS19 die hij als consultant al speelde voortzet. Geert Stomp legde een vergelijkbaar traject af van Actuarieel Talent naar Principal Consultant, voordat hij via Redmore en ITDS uiteindelijk als zelfstandig Financial Risk Consultant aan de slag ging. Lisette Valk begon haar carrière in 2004 met het traineeship Verzekeringen van Talent&Pro. Zij nam pas in 2021 na 17 jaar trouwe dienst afscheid, als HR Directeur. Marike Kamerbeek begon haar dienstverband bij Talent&Pro als Recruitment Manager in 2006 en was daarna lange tijd succesvol People Manager binnen de business unit Bancair. In 2019 begon zij voor zichzelf als trainer, coach en adviseur. Richard Witteveen werkte van 2011-2015 als controller bij Talent&Pro. Tijdens zijn dienstverband slaagde hij erin om verschillende werkzaamheden en processen te automatiseren en zette hij zich in om de afdeling Finance niet alleen efficiënter te laten werken, maar ook een “menselijk gezicht” te geven. In 2015 maakte hij de overstap naar technisch detacheringsbureau Bluetech, waar hij nog altijd als CFO werkzaam is.

Interviewreeks binnenkort online!

De komende weken worden de interviews met deze alumni gepubliceerd. Benieuwd naar hun verhaal. Houd dan zeker de website in de gaten!

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01