Detacheringsspecialist Talent&Pro

Detacheringsspecialist Talent&Pro lanceert uniek nieuw traineeship

Khalid Toufik
1 april 2021
 | Leestijd:

Persbericht

Na de succesvolle eerdere lancering van de business unit Compliance, Risk & Legal, de populaire nieuwe traineeships Casemanager en Business Analist en het label voor data- en IT-specialisten House of Bèta ziet Talent&Pro wederom een unieke kans in de markt. De detacheringsspecialist van professionals voor de financiële dienstverlening lanceert vandaag een nieuw traineeship voor starters. Saillant detail: het traineeship is alleen toegankelijk voor trouwe viervoeters en wordt geleid door het nieuwste MT-lid Disco Catshoek.

Kantoorhond passé, thuiswerkhond het nieuwe normaal

De kantoorhond was vijf jaar geleden misschien nog innovatief, maar door de verwachting dat (deels) thuiswerken de komende jaren het nieuwe normaal gaat worden lijkt het idee van een thuiswerkhond nu echt vlucht genomen te hebben. Banken, verzekeraars en pensioenfondsen kampen met een personeelsbestand van duizenden thuiswerkers. Dat heeft geleid tot een explosieve vraag naar jonge honden. Nee, letterlijk, jonge honden die gedetacheerd bij professionals thuis voor de nodige ondersteuning en afleiding zorgen.

Werkgeluk, diervriendelijkheid en inclusiviteit: actuele thema’s bij zowel doelgroep als klantenbestand

De afgelopen jaren bewees Talent&Pro uitstekend in te kunnen spelen op zowel vakinhoudelijke als capaciteitsvraagstukken van haar opdrachtgevers. Met de lancering van dit ontwikkeltraject slaat Talent&Pro naar verwachting een nieuwe slag als marktleidend detacheringsbureau voor de financiële sector. Algemeen directeur Edwin van den Elst over het initiatief: “Als werkgever investeren we in de kennis, de vaardigheden en het geluk van onze consultants. De volgende stap is dat we ook investeren in het vaste personeel van onze opdrachtgevers. Door trouwe viervoeters te werven, ontwikkelen en beschikbaar te stellen aan onze klanten zorgen we voor gelukkigere professionals én dragen we bij aan een meer diverse financiële sector. Als branche doen we mooie dingen, maar er mag best nog meer diversiteit in leeftijd, kleur en beharing zijn binnen de financiële dienstverlening.”

Ontwikkeling wordt beloond: Disco Catshoek benoemd tot Unit Manager unit Happy, Healthy & Doggy

De lancering van de business unit biedt een “ras”-T&P’er als Disco een mooie kans op een volgende stap binnen Talent&Pro, volgens van den Elst. “We zien regelmatig consultants of kantoormedewerkers binnen onze organisatie doorgroeien. Een ontwikkeling die we stimuleren. Disco is echter de eerste die niet alleen een mooie promotie maakt, maar ook nog eens meteen een heel eigen team mag samenstellen. Hij pitchte het idee 4 oktober vorig jaar, via de MT-app. Vanaf toen ging het balletje rollen. Met hem erachteraan uiteraard. Disco schreef een overtuigend business plan, deed marktonderzoek en een tour door het land om de animo bij bestaande klanten te peilen. De respons was geweldig. Momenteel zijn we op zoek naar twee bulldogs om de salesrollen in te vullen en drie blindengeleidehonden om de eerste instromers te voorzien van coaching. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook deze unit en het bijbehorende traineeship een succes gaan worden.” Disco was eerder al het brein achter het partnership met de Orange Lions van 3×3 basketball. Het leverde hem binnen Talent&Pro de bijnaam LeBradoodle James op.

Bekijk het traineeship Thuiswerkhond direct en solliciteer!

 

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01