Super! We hebben je sollicitatie ontvangen.

Je eerste mijlpaal op weg naar een mooie tijd bij Talent&Pro heb je dus binnen. Maar eerst helpen we je nog even soepel door je verdere sollicitatie heen. Dit is wat je daarvan kunt verwachten.

Je krijgt zo snel mogelijk reactie van ons

Wat jij in de tussentijd kunt doen? Hierbij wat tips!

Volg ons

Zorg dat je vanaf nu niets meer mist!

FAQ's

Het antwoord op al jouw vragen!

Sfeerimpressie

Krijg vast een beetje feeling voor Talent&Pro!

Talent in de Dopcast

Brandende vraagstukken, uitgelegd door collega's.

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je de vacature, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!