Het afsluiten van een hypotheek is niet iets wat je dagelijks doet en vaak veel spanning met zich meebrengt. Je kunt je voorstellen hoe belangrijk het is dat deze mensen goede service krijgen in de vragen die zij hebben, zodat zij met een gerust hart kunnen wonen in hun droomhuis. Als eerste opdracht in het traineeship Bancair/Banking kun je per 7 december beginnen als medewerker klantrelaties advies en service (hypotheken) bij ABN AMRO in Amersfoort.

De uitdaging in de bancaire sector:

Je eerste opdracht per 7 december: medewerker klantrelaties advies en service (hypotheken) bij ABN AMRO in Amersfoort
Als medewerker klantrelaties advies en service (hypotheken) heb je dagelijks contact met klanten via alle kanalen zoals telefoon, e-mail en chat over hypotheken. Dit zijn taken als het maken van berekeningen, het versturen van informatie, het afhandelen van klachten en andere administratieve handelingen. Daarnaast houd je de klantgegevens actueel om de klanttevredenheid en commerciële kansen te vergroten.

Het traineeship Bancair/Banking
Na je eerste opdracht bij ABN AMRO ga je als bancair/banking trainee een vervolgopdracht uitvoeren bij financiële instellingen zoals Rabobank, ING of Volksbank. Gedurende de opdrachten krijg je niet alleen te maken met het onderwerp hypotheken, maar ook met alle andere bancaire producten zoals betaal- en spaarpakketten, vermogen, beleggen en bijzonder beheer. Zo ontdek je welk vakgebied jou het beste ligt en waar jij naartoe wilt groeien! Naast deze werkervaring zorgen we er ook voor dat jij je blijft ontwikkelen via vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Als trainee ben je starter op de werkvloer. Eerst leer je de bancaire wereld goed kennen. Vaak heb je daarbij al meteen klantcontact, waardoor je de meest uiteenlopende situaties leert beoordelen. Aan de hand van jouw functioneren en de diploma’s die je haalt, ontwikkel je tot bancair professional. Bijvoorbeeld als financieel adviseur of accountmanager voor zakelijke klanten. Maar je kunt ook meer richting (project)management doorgroeien. Genoeg mogelijkheden, dus!

Jij, als trainee Bancair/Banking:

 • hebt minimaal een hbo-bachelor, bijvoorbeeld Financial Service Management, Bedrijfskunde MER, Business & Management, Commerciële Economie of Hotelschool
 • wilt alles uit jezelf en je carrière halen en hebt talentontwikkeling hoog op je lijstje staan
 • past je als banking trainee makkelijk aan in verschillende situaties
 • hebt inlevingsvermogen en bent communicatief sterk
 • ziet verbeterpunten en bent niet bang om daar als echte Young Professional werk van te maken
 • bent flexibel in werktijden en dagen (ook avonden en zaterdagen) 
 • woont in de Randstad of in omgeving Amersfoort
 • hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd

Wij, als Best Workplace:

 • bieden je in het traineeship Bancair/Banking interessante opdrachten voor 36 of 40 uur per week bij verschillende banken
 • zorgen dat jij je als Young Professional kunt blijven ontwikkelen met diverse opleidingen en trainingen zoals Wft's, LEAN en Scrum/Agile
 • zorgen voor een persoonlijke loopbaancoach (een People Manager) die je zowel op professioneel als persoonlijk niveau gaat begeleiden
 • bieden je voor je inzet als trainee Bancair/Banking een salaris dat stijgt op basis van jouw functioneren en behaalde studiepunten
 • investeren graag in jouw toekomst en deinzen er niet voor terug om je bij wederzijdse tevredenheid een vast contract te bieden
 • vinden het belangrijk dat Talent&Pro een ‘Best Workplace’ blijft
 • hebben leuke collega’s die je ontmoet tijdens projecten, werkgroepen, unitavonden, evenementen, kerstborrels of onze jaarlijkse skitrip
 • hebben een stel autosleutels én tankpas liggen met jouw naam erop waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in het traineeship Bancair/Banking? En ben je 7 december beschikbaar om te starten in Amersfoort? Upload dan je cv en solliciteer direct via onderstaande knop. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met recruiter Christine Barmentlo door te bellen naar 06 – 46 04 86 41 of een e-mail te sturen naar christine.barmentlo@talent-pro.com.

Solliciteer nu

Dit bieden we jou

 • Persoonlijke coach
 • Intensieve opleiding
 • Salaris met bonusregeling
 • Leuke collega’s, informele sfeer
 • Auto van de zaak!

Durf jij het aan?

Solliciteer nu

Contact onze recruiter

Christine Barmentlo

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Work hard, play hard!

Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

Bekijk de skitripvideo

Werken bij Talent&Pro als Trainee

Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

Jouw eigen persoonlijke coach

Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

Inhouse opleidingen volgen

Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
Kies met het traineeship Bancair voor een carrière vol nieuws!
Collega
People Manager Joris Prinsen Geerligs begon zijn carrière bij Talent&Pro met het traineeship Bancair. Lees hier hoe de actualiteiten zijn werk bij de bank beïnvloedde, waarom hij daarvan genoot, en waarom hij People Manager werd. Lees meer
Werken bij de Rabobank? Karim vertelt!
Collega

“Voor mij is het Rabobank traineeship echt een ontdekkingsreis, omdat ik nog zoekende ben in welke rol ik ambieer. De vrijheid die ik hierbij krijg van Talent&Pro maakt het mogelijk om mijn eigen pad, succes en plezier te creëren!”

Lees meer

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Bancair – Startopdracht ABN AMRO (start 7 december, Amersfoort)? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Christine Barmentlo.

Solliciteer nu