Bij Talent&Pro zijn we altijd op zoek naar ambitieuze starters die carrière willen maken binnen de financiële sector. Middels ons ontwikkeltraject doe jij werkervaring op bij de grote spelers zoals ABN AMRO, Delta Lloyd en ING, waarbij je ook de kennis en vaardigheden ontwikkelt om door te groeien tot professional!

Ben je (bijna) hbo of wo afgestudeerd? Heb jij lef en wil je het optimale uit de start van je carrière halen? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Wil jij ontdekken of een functie als hypotheekadviseur, projectleider of pensioenspecialist bij je past? Kom dan naar één van onze Inhousedagen. Onze recruiters en accountmanagers nemen je mee in de wereld van de banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Je kunt je aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Onze recruiters nemen vervolgens telefonisch contact met je op om je aanmelding te bevestigen.

Geïnteresseerd in onze traineeships Actuarieel Rekenaar of Business IT? Dan ben je van harte welkom op één van onze Bèta’s in Business-dagen!