Wie: Dimitri Gerritsma, 29 jaar.
Wat: Senior Business Consultant bij ITDS Business Consultants.
T&P’er van: Februari 2014 tot en met mei 2017.
Werk en opleiding: HBO Financial Services Management, daarna 6 jaar gewerkt in de verzekeringsbranche en via via bij Talent&Pro terechtgekomen. Daar veel bijgeleerd door alle trainingen en cursussen. Na Talent&Pro bij ITDS begonnen.
Privé: Woont in Alkmaar met vriendin én eerste kindje is op komst.
Passie: “Workwise word ik heel blij van energieke mensen. En als ik niet met werken bezig ben: motorrijden en reizen en dan het liefst tegelijkertijd! Zo heb ik pasgeleden op de motor door de Himalaya gereden. Een hele gave tocht met veel uitdagende off road stukken.”
In 3 woorden: Ambitieus, enthousiast, ondernemend.Dimitri, in 2014 ging je voor Talent&Pro werken. Waarom koos je voor T&P?
“Dat is eigenlijk een grappig verhaal. Een oud-leidinggevende bij mijn toenmalige werkgever zei tegen mij: ‘ik ken een bedrijf en ik heb het idee dat dat bij jou past’. Ik was toen 24 en na 6 jaar dacht ik: ‘straks zit ik mijn hele leven bij hetzelfde bedrijf’. Dat wilde ik absoluut niet. Ik ben iemand die dingen snel leuk vind en ik kijk graag wat ‘er nog meer te doen is’. Toen ik via diezelfde leidinggevende bij Talent&Pro terechtkwam, voelde ik meteen een klik en goede energie. En als je energie, ontwikkeling én afwisseling in één bedrijf vindt, is dat voor mij een reden om over te stappen. Vervolgens heb ik ontzettend veel geleerd van mijn Talent&Pro opdrachten: van eenvoudig mutatiewerk in het begin, tot waar ik ben geëindigd als projectleider. En als ik terugkijk, heb ik eigenlijk nog het meeste geleerd van de voor mij ‘minder leuke’ opdrachten. Want je leert niet op te geven, je leert door te gaan, en vooral: er mee om te gaan. Op die momenten zelf voelde dat misschien niet zo, maar als ik nu terugkijk zijn juist die momenten voor mij heel waardevol geweest. Dus niet opgeven en ervoor gaan!”

“Mijn oud-leidinggevende zei tegen mij: ik ken een bedrijf wat bij jou past’. Dat was Talent&Pro en hij had gelijk; het klikte meteen.”

Wat kun je vertellen over je loopbaan bij Talent&Pro en hoe ben je van daaruit bij ITDS Business Consultants terecht gekomen?
“Ik begon bij Talent&Pro toen ik al 6 jaar werkervaring had in de verzekeringsbranche, dus ik stroomde in als Professional. Via verschillende kleinere en grotere opdrachten kwam ik weer terug bij Reaal en daar heb ik hele grote stappen gemaakt in mijn functie. Zo werd ik projectleider van een groot team en mocht ik Reaal vertegenwoordigen bij een externe klant van Reaal. Het was de bedoeling om door te groeien naar Principal, maar toen kwam ITDS om de hoek kijken. Via LinkedIn ben ik door hen benaderd. Op dat moment voelde ik mij eigenlijk nog helemaal thuis bij Talent&Pro, maar toch merkte ik dat ik af en toe het plafond begon te raken. Door mijn opdracht bij Reaal als projectleider, ging ik inzien dat ik mij heel graag daarin verder wilde ontwikkelen. Dat ik bij ITDS de kans kreeg om projectmanagement te combineren met IT, heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.”

Jij staat bij Talent&Pro bekend als ware T&P-ambassadeur. Hoe zie jij dat zelf?
“Haha, ik denk wel dat dat zo is ja! Ook al ben ik daar nu weg, ik draag Talent&Pro nog steeds een warm hart toe. Ik adviseer mensen die net afgestudeerd zijn – en nog niet zo goed weten wat ze willen – ook altijd om bij een detacheerder zoals Talent&Pro aan de slag te gaan. En tof aan T&P is de informele setting en de continue sturing op je ontwikkeling, waarbij je goed gecoacht wordt door je eigen People Manager. Zelf heb ik me in de 3 jaar bij Talent&Pro meer ontwikkeld dan in de 6 jaar daarvoor. En daar heb ik ook de beste T&P herinneringen aan: alle trainingen die ik heb gehad. Van softskills tot Prince en Lean. Nog iedere dag profiteer ik daar van. Dus vind je ontwikkeling (aan het begin van je carrière) belangrijk? Dan moet je écht bij Talent&Pro gaan werken!”

“Ik heb mijzelf in de 3 jaar bij Talent&Pro meer ontwikkeld dan in de 6 jaar daarvoor.”

Wat zou jij, na 3 jaar bij Talent&Pro, tegen toekomstige T&P’ers willen zeggen?
“Ik noemde het net ook al: niet opgeven en doorgaan! En maak daarbij gebruik van je People Manager. Want dat is echt uniek aan Talent&Pro. Anders dan andere detacheerders in Nederland, heb je als gedetacheerde een Account Manager én een coach (de People Manager). En die is er puur voor jouw ontwikkeling. Praat regelmatig met hem of haar, wees 100% open en eerlijk – ook als dingen minder goed gaan – want dat brengt je heel veel. Pak daarnaast zoveel mogelijk trainingen mee, want die gaan je verder brengen. Is het niet nu, dan is het later wel. Dus toekomstige T&P’ers: ga er voor, pak het aan, geef niet op en ontwikkel jezelf!”

“Pak zoveel mogelijk trainingen mee die je worden aangeboden, want die gaan je verder brengen. Is het niet nu, dan is het later wel.”

Talent&Pro in 3 woorden voor jou…?
“Kansen, ontwikkelen én een informele sfeer.”