Iedere maand stellen wij één van onze collega’s de vraag: ‘Waar denk jij aan bij Talent&Pro?’ Aan de hand van een gastblog vertellen zij wat als eerste in hen opkomt. Deze maand is het de beurt van Stefan Aarsel. Hij vertelt over zijn persoonlijke drijfveren om bij Talent&Pro te werken.

Trots, plezier en ontwikkeling bij Talent&Pro

Sinds ik in 2010 ben gaan werken bij Talent&Pro, wordt mij vaak gevraagd waarom ik hier eigenlijk werk. Een aantal zaken komt meteen bij mij op: trots, plezier, vrijheid, verantwoordelijkheid, (zelf)ontwikkeling, medewerkers helpen, opdrachtgevers ontzorgen en elke dag met een glimlach naar mijn werk gaan. Oké, misschien iets meer dan een aantal!

People Manager

Mensen in mijn naaste omgeving zijn soms verbaasd over wat Talent&Pro allemaal doet voor haar werknemers. De vrijheid die ik heb binnen mijn functie is erg groot en ook kan ik mezelf op veel verschillende manieren ontwikkelen. In september 2010 begon ik als projectmedewerker en na anderhalf jaar ben ik, met behulp van mijn People Manager, doorgegroeid naar de rol van Account Manager. Samen hebben we zorgvuldig uitgezocht wat mijn ambities zijn, waar mijn kracht ligt en welk pad ik moest bewandelen om mijn doel te behalen.

De People Manager speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Hij of zij coacht, begeleidt en helpt de medewerkers van Talent&Pro met hun ontwikkeling. De People Manager is een soort mentor die continu bezig is met jouw ontwikkeling, maar ook op de rem trapt als je te hard dreigt te gaan. Ideaal toch?

Mijn persoonlijke drijfveren

De belangrijkste drijfveren in mijn werk zijn voor mij trots, plezier en ontwikkeling. Ik ben heel trots op deze organisatie. Talent&Pro doet enorm veel mooie dingen in de financiële dienstverlening. We brengen energie bij onze opdrachtgevers en helpen hen met (complexe) vraagstukken. Samen met de opdrachtgever brengen wij het niveau van de afdeling omhoog. Ook wordt er veel georganiseerd voor onze projectmedewerkers: unitavonden, gezamenlijke events, borrels, een jaarlijkse skitrip en ga zo maar door. Ik ben ervan overtuigd dat wij met Talent&Pro de financiële dienstverlening een stuk aantrekkelijker hebben gemaakt voor pas afgestudeerde hbo’ers en wo’ers.

Elke dag bezoek ik met veel plezier onze opdrachtgevers, maar ook onze collega’s op opdracht. Samen kijken naar de beste oplossing en zorgen dat behoeftes op een juiste manier worden ingevuld, dát geeft mij energie. Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat ik ooit bij een ander bedrijf binnen de financiële dienstverlening aan de slag zou gaan. Het Talent&Pro DNA sluit namelijk heel goed aan bij mijn eigen DNA: hard werken, maar met heel veel plezier – work hard, play hard!

Talent&Pro biedt heel veel ontwikkelingsmogelijkheden. Vanuit de Talent&Pro Academy, ons opleidingscentrum, worden alle medewerkers optimaal ondersteund, zowel in het volgen van kennisopleidingen als bij het doen van vaardigheidstrainingen. Maar ook collega’s zijn een belangrijke factor binnen dit ontwikkelingsproces. Binnen de organisatie loopt namelijk zoveel kennis rond. Collega’s die al meer dan tien jaar bij ons werken of die vanuit de branche naar Talent&Pro zijn overgestapt. Al deze collega’s staan voor elkaar klaar en zijn altijd bereid om elkaar te helpen.

Handvatten voor je ontwikkeling

Talent&Pro biedt jou de handvatten om je eigen ontwikkeling in te vullen. Er zijn namelijk genoeg ontwikkelkansen en mogelijkheden om mooie stappen te maken bij opdrachtgevers en binnen Talent&Pro. Maar onthoud wel: het begint bij jezelf!

Ben je geïnspireerd geraakt door mijn verhaal en wil je hierover met mij in gesprek? Neem dan gerust contact op via 088 – 170 1400.”