Kirsten Prosec was al tijdens haar afstudeerperiode op zoek naar een uitdagende werkplek. Op een vacaturesite kwam ze het Traineeship Bancair van Talent&Pro tegen. Ze was direct enthousiast.

“Ik wilde na mijn opleiding graag de arbeidsmarkt op, maar wel bij een werkgever waar ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling kon blijven werken. Talent&Pro kon mij dit bieden. Dat ik hierbij ook nog ondersteund zou worden door een People Manager was voor mij echt een pre.” Kirsten mocht al snel op gesprek komen. Tijdens deze eerste kennismaking kon zij al haar vragen over de organisatie en het opleidingstraject stellen. “Het gesprek was informeel en kwam van twee kanten, dat vond ik erg prettig.”

De eerste opdracht

Kirsten is inmiddels een jaar in dienst bij Talent&Pro en was tijdens haar eerste opdracht werkzaam op het Contact Center van hypothecair dienstverlener Stater. “Op het Contact Center heb je zowel mondeling als schriftelijk contact met consumenten, notarissen, tussenpersonen en geldverstrekkers. Ik handel vragen af over bijvoorbeeld de mogelijkheden van extra aflossen, omzettingen, een incassowijziging en een declaratie voor een bouwdepot.”

Meer doen dan alleen je werk

Dat Talent&Pro medewerkers niet stilzitten blijkt wel uit een mooi project dat Kirsten samen met twee collega’s heeft opgepakt. “Naast het reguliere werk op het Contact Center bij Stater, is de afdeling continu bezig met verbeterpunten. Eén daarvan is het verbeteren van het opleidingsplan voor nieuwe medewerkers. Het opleidingsplan was verouderd, waardoor veel informatie niet meer klopte. Deze heb ik als kartrekker samen met twee collega’s flink vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken.”

Trots

Naast de voltooiing van dit succesvolle project is Kirsten vooral trots op de stappen die zij het afgelopen jaar heeft gemaakt. Zowel binnen Talent&Pro en haar opdracht, als in haar persoonlijke ontwikkeling. “Ik heb al veel Wft-opleidingen behaald en een aantal interessante trainingen mogen volgen. Ik zou het jaar zeker op dezelfde manier overdoen!”