Bibi Kwaak zette al tijdens haar studie Bedrijfskunde-MER haar CV online via Monsterboard. Vanuit daar werd zij door verschillende bedrijven benaderd voor een gesprek. Eén van deze bedrijven was Talent&Pro. Na een leuk gesprek met de recruiter was voor haar de knoop doorgehakt. Na haar diploma-uitreiking kon ze direct aan de slag!

 

Sfeer proeven bij Talent&Pro

Al tijdens haar eerste kennismakingsgesprek met Talent&Pro ervoer Bibi een fijne, positieve sfeer op kantoor. “Vanaf dat moment is dit gevoel eigenlijk alleen maar gegroeid. De fijne ontvangst als Talent tijdens mijn introductieperiode en alle leuke activiteiten bij Talent&Pro dragen daar natuurlijk ook aan bij!”

Verschil maken binnen het team

Bibi startte haar Talent&Pro loopbaan binnen Klantinteractie bij Rabobank Nederland. Hier stond zij zakelijke klanten telefonisch te woord en hielp zij hen met bancaire vragen, deels gericht op mobiel- en internetbankieren. “Toen ik doorgroeide naar de rol van Adviseur Bedrijvendesk, merkte ik dat de kennis die ik eerder had opgedaan over internetbankieren niet bij iedere collega aanwezig was.” Bibi kon haar collega’s van de Bedrijvendesk dan ook heel goed ondersteunen met haar kennis. “Dit waren echt de momenten waarop ik een verschil kon maken binnen het team!” Hiernaast heeft Bibi de mooie uitdaging gehad om twee Talent&Pro collega’s vanuit Klantinteractie in te werken binnen de Bedrijvendesk.

Grote, spannende stap in de goede richting

Als Bibi terugkijkt op het pad dat zij bewandelde bij Talent&Pro is zij vooral trots op de grote stappen die zij binnen korte tijd heeft gezet. “Ik begon bij Talent&Pro toen ik net afgestudeerd was. Nu, nog geen twee jaar later, ben ik begonnen aan een opdracht als Assistent Accountmanager Grootzakelijk op de non-profit desk van Rabobank Utrecht en omstreken. Een grote en spannende stap, maar wel een ontzettend mooie uitdaging!”

Een rooskleurige toekomst

In de toekomst wil Bibi graag aan de slag als Specialist Financieel Logistiek of Accountmanager MKB of GZ. “Talent&Pro ondersteunt mij hierin door mee te denken in de mogelijkheden en mij de kans te geven om de gewenste opleidingen te volgen.”