Netwerken, de kunst van het gunnen

Onderzoek wijst uit dat bij bijna elke relatie die mensen met elkaar aangaan, gunnen een rol speelt. Dit geldt voor persoonlijke relaties, maar ook voor zakelijke. Als je op zoek bent naar een baan, is het daarom slim om te werken aan jouw ‘gunfactor’. Morgen verzorgen wij samen met trainingsbureau Pure Talent een workshop Netwerken, de kunst van het gunnen op de Nationale Carrière Beurs in de Amsterdam RAI.

In je zoektocht naar een baan, kan gunfactor doorslaggevend zijn bij meerdere geschikte kandidaten voor een functie. Hoe zorg je dat jij een streepje voor hebt? In onze workshop onderzoek je wat jouw gunfactor is en hoe je die optimaal kunt inzetten. Daarnaast geven we tips om positieve beïnvloeding in te zetten tijdens sollicitatiegesprekken. De workshop wordt gegeven door twee ervaren professionals op het gebied van training, coaching en recruitment:

  • Aranka Sinnema: Trainer bij Pure Talent
  • Lenneke van der Sloot: Training & Development bij Talent&Pro

Nationale Carrière Beurs

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland, waar je kunt kennismaken met topwerkgevers op een grote bedrijvenmarkt. Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops.

De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op vrijdag 20 & zaterdag 21 maart 2015 in de Amsterdam RAI.