Heb jij de Fred-factor?

Bij Talent&Pro geloven we dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten heeft. Onze medewerkers voegen waarde toe en maken het verschil bij onze partners in de financiële sector. Zij hebben de Fred-factor. Heb jij die ook?

Wie is Fred?

Fred is postbode. Hij woont in Denver, heeft een doorsnee baan en woont in een doorsnee huis. Hij houdt van zijn werk en probeert van het post bezorgen iets speciaals te maken. Fred is een hype in Amerika. Hij dankt zijn bekendheid aan bestseller-auteur Mark Sanborn. Toen Sanborn verhuisde naar Fred’s wijk in Denver, werd hij keer op keer verrast door de postbode, die zich altijd van zijn beste kant liet zien. Zo hield hij bijvoorbeeld een oogje in het zeil wanneer ‘zijn bewoners’ op vakantie waren, en gaf hij hen de mogelijkheid om de post een tijd voor hen achter te houden, zodat inbrekers niet konden zien dat de post opstapelt.

De Fred-factor

Sanborn leerde van Fred dat door gepassioneerd met ons werk om te gaan en net een stapje extra te zetten, we veel kunnen bereiken, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Sanborn vereeuwigde Fred in De Fred-factor, die hij definieert als de basishouding waarmee je het verschil kunt maken in een bedrijf maar ook in je persoonlijke leven. De Fred-factor bestaat volgens Sanborn uit vier simpele regels:

  1. Iedereen kan het verschil maken;
  2. Succes is afhankelijk van persoonlijke relaties;
  3. Probeer altijd waarde voor anderen te creëren; gebruik daarbij je verbeelding;
  4. Vind jezelf elke dag opnieuw uit en besluit om het verschil te maken.

Talent&Pro zoekt mensen met de Fred-factor

Talent&Pro gelooft in de Fred-factor. Wij denken dat jij jouw talenten optimaal kunt benutten in de financiële sector als je gepassioneerd met je werk bezig bent en, net als Fred, probeert een stapje extra te zetten. Het stelt je in staat om persoonlijke doelen te bereiken en het verschil te maken. Net als Fred.