Triple S Unlimited en Redmore Solutions bundelen krachten

Een jarenlange succesvolle samenwerking tussen de twee organisaties, die net als Talent&Pro onderdeel zijn van de Redmore Group, heeft geleid tot een fusie onder de naam Redmore Solutions. Met deze fusie worden de softwarekennis en digitale oplossingsgerichtheid van Triple S Unlimited en het vermogen van Redmore Solutions om bedrijfsprocessen op de juiste manier te stroomlijnen en te optimaliseren vanaf heden gebundeld.

Toekomstige marktontwikkelingen

Bij Redmore Solutions kunnen banken, verzekeraars en vermogensbeheerders terecht voor digitale en procesmatige oplossingen die helpen om klantinformatie op een soepele manier te verwerken. Hierdoor hebben deze bedrijven zelf tijd om zich te focussen op hun core business. Voorbeelden zijn nieuwe systemen voor het verwerken van repeterende vragen over hypotheekadvies of polis administratie, maar ook projecten rondom het hersteladviestraject van een specifieke verzekering of het uitnutten van closed book portefeuilles. Zo kunnen financieel dienstverleners hun klanten nog beter en efficiënter van dienst zijn. Bovendien stellen de totaaloplossingen van Redmore Solutions zakelijk partners beter in staat in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen.

Logische stap

Een fusie was de volgende logische stap omdat beide bedrijven van de Redmore Group uitstekend op elkaar aansluiten én al langer samenwerken. “De afgelopen jaren hebben beide organisaties succesvolle projecten opgezet en verschillende oplossingen verder uitgebouwd, waardoor een aantal projecten in een stroomversnelling terecht is gekomen. De samenwerking verloopt al lange tijd voorspoedig”, verduidelijkt oprichter Johan van Duinkerken van Triple S Unlimited.

Volgens Jan van Duijn, CEO van de Redmore Group, past de fusie in de filosofie van het moederbedrijf: “De dochterbedrijven van de Redmore Group werken steeds meer samen om zo soepeler in te kunnen spelen op de continu veranderende vraag en het groeiend verlangen naar totaaloplossingen in de financiële dienstverlening. De opdrachtgever heeft steeds meer behoefte aan het flexibiliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, vaak via digitale, ‘slimme’ oplossingen. Daarvoor zijn ze bij ons aan het goede adres.”

Probleemoplossers

We zijn probleemoplossers. Door het combineren van slimme mensen en slimme technologieën en de bundeling van kennis en ervaring kunnen we betere oplossingen aanbieden”, aldus Els Burger, manager Redmore Solutions.

Samenwerking Talent&Pro en Redmore Solutions

Ook Talent&Pro juicht de fusie toe, de samenwerking verliep tot op heden al succesvol. De drie organisaties werken al langere tijd nauw met elkaar samen om de opdrachtgevers van Talent&Pro niet alleen van de beste en meest passende professionals te voorzien, maar ook de mogelijkheid van totaaloplossingen met vaak een digitale component te kunnen bieden. Zo kan Talent&Pro haar opdrachtgevers nog breder van dienst zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Uw contactpersoon van Talent&Pro vertelt u hier graag meer over!


Van links naar rechts: Johan van Duinkerken, Els Burger, Bert van Duinkerken, Jan van Duijn