Talent&Pro sluit samenwerkingsovereenkomst met softwareleverancier ANVA

Ongeveer 80% van de intermediairs in Nederland maakt gebruik van de software van ANVA. ANVA levert vrijwel alles: van software voor polisadministraties tot schadebehandelingssoftware en programmatuur voor debiteuren/crediteurenadministraties. Werken voor partijen als Aon, SAA, Zicht Adviseurs, VCN en talloze andere intermediairs vereist dan ook de nodige kennis en kunde van de software van ANVA. Dankzij een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Talent&Pro en ANVA beschikken onze consultants straks ook over deze kennis.

Markt vraagt om kennis van ANVA-software

Account Manager Stijn Hoogendoorn vertelt over de totstandkoming van de samenwerking met ANVA: “Al in 2019 werd onze business unit Schade, Zorg & Inkomen in een week tijd door meerdere (potentiële) relaties benaderd met de vraag naar verzekeringsprofessionals die ervaring hebben met ANVA. Verzekeringsprofessionals hebben we, de kennis van ANVA kunnen we verzorgen.” Onze partners bij ANVA herkende het probleem van betreffende relaties bij hun eigen klanten. “Personeel met ANVA-ervaring aantrekken is lastig. Je vist immers in een relatief kleine vijver en als niemand bereid is te investeren in het opleiden en trainen van nieuw personeel, dan breid je die vijver ook niet meer uit.” Kortom, de vergrijzing binnen de verzekeringsbranche zorgde voor een verdwijning van relevante systeemkennis, op een moment dat verzekeraars goede stappen zetten in de “War for Talent”. Aan die strijd gaat Talent&Pro nu nog een extra steentje bijdragen voor haar opdrachtgevers.

Steven Raaijmakers (directeur Verzekeringen Talent&Pro) en Roel van Dijk (algemeen directeur ANVA)

“Hét detacheringsbureau voor ANVA-gebruikers”

De samenwerking is officieel afgetrapt op 22 oktober en levert zowel opdrachtgevers als T&P consultants voordelen op, volgens Stijn. “ANVA gaat periodiek onze Talenten en Pro’ers opleiden in hun software. Met het certificaat dat zij voor die training krijgen, kan T&P nog meer (potentiële) relaties en andere ANVA-gebruikers bedienen. Het andere deel van de samenwerking is dat wij als businesspartner van ANVA dé detacheringsspecialist van professionals met ANVA kennis worden. Dit opent deuren voor onze verzekeringsprofessionals. Met deze samenwerking halen we een sterke partner binnen die onlosmakelijk verbonden is aan een flink aantal (potentiële) opdrachtgevers. Hoe gaaf is het om potentiële klanten te  kunnen ontzorgen met de boodschap: “ja, ik heb zeker consultants die met jouw software kunnen werken, want wij zijn hét detacheringsbureau voor ANVA gebruikers.””

Meer weten over deze samenwerking?

Of wil je meer weten over ANVA en de trainingen? Neem dan contact op met initiatiefnemers Steven Raaijmakers en Stijn Hoogendoorn!