Computable Awards 2019: House of Bèta valt op met twee nominaties!

Ons dochterlabel House of Bèta is genomineerd voor de Computable Awards 2019! In zowel de categorie Opleider van het Jaar als de categorie Detachering- en Recruitmentspecialist van het Jaar strijdt House of Bèta mee om de prijzen. De jury lette voor de nominatie op onder andere ‘onderscheidend vermogen van de leverancier’ en ‘onderscheidend vermogen van het product’.

Over Computable

Computable is hét vakblad voor ICT-professionals. Het onafhankelijke online platform voorziet IT-professionals van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van IT. Dat doet Computable onder andere door middel van nieuwsberichten, achtergronden, whitepapers en opinie-artikelen. Daarnaast verschijnt negen keer per jaar het papieren Computable Magazine voor IT-managers.

Over House of Bèta

House of Bèta is ontstaan uit de twee bèta-units (Actuarieel en Business IT) van Talent&Pro en bestaat momenteel uit 200 professionals. Naast de financiële sector is House of Bèta actief binnen de sectoren telecom, energie en overheid. De professionals van House of Bèta worden ingezet in de IT en het actuariaat en zijn werkzaam op thema’s als data-analyse, data science, business-analyse, software testing, functioneel- en applicatiebeheer en financial risk. Met traineeships voor starters, een interim-tak voor meer ervaren professionals en een academy voor interne opleidingen zorgt House of Bèta voor de juiste verbinding tussen vraag en aanbod.

Het bijzondere aan deze nominaties: vroege erkenning als opleider en talent-ontwikkelaar

Commercieel directeur van House of Bèta Paul Woerde over de nominatie: “House of Bèta is pas dit jaar vanuit Talent&Pro als zelfstandig ontwikkelaar van hoogopgeleide bèta’s gelanceerd. Wat enorm gaaf dat we dan meteen door een gerenommeerd IT-vakblad als Computable opgemerkt en erkend worden als thuisbasis van Bèta-talent én topleverancier van dataprofessionals.”

Stem op House of Bèta!

Ben jij collega of klant van Talent&Pro en/of House of Bèta? Wil je House of Bèta als kersverse onderneming helpen de eerste mijlpaal als zelfstandige organisatie te bereiken? Deel onze trots en stem nu op House of Bèta! De award-uitreikingen vinden vervolgens plaats op 29 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht!