“T&P Matchmakers”: Interim Recruitment lanceert referral campagne met prijs t.w.v. €200,-

Team Recruitment Interim lanceert een eigen referralcampagne! De prijs: een heerlijk avondje (of middagje) uit ter waarde van €200,-. Onze Interim Recruiters zijn verantwoordelijk voor de werving en bemiddeling van ruim 200 professionals per jaar bij onze opdrachtgevers. Naast de consultants die Talent&Pro zelf ontwikkelt via het traineeshipprogramma beschikken onze Interim Recruiters over een breed netwerk van kandidaten die op tijdelijke of zzp-basis ingezet worden bij onze opdrachtgevers. Dat netwerk breiden we graag uit. Daarom lanceren we vandaag de nieuwe referralcampagne: T&P Matchmakers.

Over Recruitment Interim

Recruitment Interim bestaat uit negen gedreven T&P’ers die elke dag bezig zijn met het recruitmentvak. Ze houden zich daarbij met name bezig met het bemiddelen van professionals die niet via onze traineeships instromen. Denk daarbij aan kandidaten die over de juiste motivatie en diploma’s beschikken, maar al ruime ervaring hebben of gewoon graag op interim- of zzp-basis aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers. Van starters met een mbo-diploma tot financieel adviseurs met al wat jaren werkervaring op het cv; Recruitment Interim zorgt al jaren voor een passende uitdaging.

De voordelen van Interim Recruitment

Die zijn voor Talent&Pro helder. Onze interim professionals zijn een welkome aanvulling op onze vaste consultants en helpen onze opdrachtgevers bij de invulling van hun capaciteitsvraagstukken. Zoals onze Interim Recruiter Corwin Roos zegt: “onze kerntaak is om onze opdrachtgevers en de interimmers in ons netwerk te ontzorgen. Onze opdrachtgevers zijn blij met de kandidaten die wij aandragen en de mensen in ons netwerk hebben altijd als eerste toegang tot de vacatures die niet via de reguliere kanalen beschikbaar zijn. En dat we goed zijn in matchen bewijzen de cijfers. Een op de drie kandidaten die wij voorstellen uit ons netwerk mag starten.”

Het ideale profiel van een interim professional

Die is er niet, volgens Wouke Rokx. Als Interim Recruiter voor de unit Match&More bemiddelt zij met name interim professionals bij de grootste coöperatieve bank van Nederland. “Ik spreek dagelijks kandidaten voor enorm uiteenlopende functies. Het komt voor dat ik ‘s ochtends een contractbespreking heb met een compliance officer en ‘s middags een startend klantadviseur zakelijk financieren voorbereid op een intake. Als Interim Recruiter probeer ik voor al die verschillende profielen iets te betekenen.”

Recruitment Interim beloont “Matchmakers” met referralbonus t.w.v. €200,-

Want Wouke en Cor kunnen alle hulp goed gebruiken om in de toekomst zo veel mogelijk succesvolle matches te blijven maken. Met de Referralcampagne “T&P Matchmakers”. bedanken zij aandragers met een bonus in de vorm van een Nationale Horeca Cadeaukaart ter waarde van €200,-. Voor elke nieuwe interim collega die binnen zes maanden “gematcht” wordt ontvang jij de bonus.

Kandidaat aandragen

Bekijk de Referral spelregels en draag jouw match aan via interim@talent-pro.com.