Talent&Pro wint TAPFIN Supplier Award voor beste leverancier van 2016

Utrecht, dinsdag 24 mei | Tijdens de derde editie van het TAPFIN Supplier Event op donderdag 19 mei 2016, is Talent&Pro uitgeroepen tot winnaar van de TAPFIN-Award. In totaal kwamen er 371 leveranciers in aanmerking voor deze prijs, die op basis van samenwerking, resultaten, compliance en professionaliteit is toegekend.

TAPFIN-Award

Het TAPFIN Supplier Event werd voor het derde jaar georganiseerd door ManpowerGroup Solutions. De TAPFIN-Award die Talent&Pro heeft gewonnen is een extra erkenning voor de bijdrage van leveranciers aan het gezamenlijke succes bij de klant. TAPFIN, onderdeel van ManpowerGroup Solutions, werkt met 371 verschillende preferred suppliers bij klanten in diverse branches. De TAPFIN-Award wordt toegekend aan de beste leverancier op het gebied van samenwerking, resultaten, compliance en professionaliteit. In een reactie op de award laat Edwin van den Elst (Talent&Pro) weten “trots te zijn op deze prachtige prijs”, en voegt toe: “Het winnen van deze award is een erkenning voor het harde werk dat Talent&Pro via TAPFIN bij Delta Lloyd heeft verricht. Onze processen zijn ingericht om de klant en de medewerker optimaal te servicen, en hieruit blijkt dat dit goed is gelukt.” 

Samenwerking

Volgens TAPFIN is Talent&Pro een van de meest succesvolle leveranciers bij Delta Lloyd op dit moment. Zij weten exact wat de klant verwacht en zijn heel goed op de hoogte van de zaken die spelen. Zij informeren Delta Lloyd over de contacten die zij hebben en de investeringen die zij doen, omdat zij het belang van het proces kennen. De accountmanagers en recruiters zijn heel goed bereikbaar en kennen beide organisaties erg goed. Dit maakt de de onderlinge samenwerking erg prettig. Daarnaast stellen ze kwalitatief goede kandidaten voor, tegen tarieven die helpen de kostenbesparingsdoelstelling te behalen. 

Resultaten

De kwaliteit van de medewerkers van Talent&Pro wordt beoordeeld met een ‘8’. Talent&Pro staat in de top 3 van leveranciers bij capaciteitsbehoefte van Delta Lloyd. Mede doordat Talent&Pro in staat is om aanvragen in te vullen voor meerdere FTE’s. Talent&Pro heeft expertise op meerdere gebieden, goede kandidaten en hoge plaatsingsratio’s. In de laatste periode zijn er 19 medewerkers op gesprek geweest, waarvan er 18 ook zijn gestart.

Compliancy

De uitvoering en navolging van de gestelde eisen zijn ook goed bij Talent&Pro. Dit blijkt o.a. uit de volledigheid van toegestuurde stukken en openheid. Er is in Q3 een Audit afgenomen m.b.t. de medewerkersdossiers, waarvan de resultaten erg goed waren.

Professionaliteit

De algehele professionaliteit van Talent&Pro wordt zeer goed beoordeeld door de goede en open communicatie, goede plaatsingsratio’s en scherpe tarieven in verhouding tot de hoge kwaliteit van de medewerkers. Al met al maakt dit Talent&Pro de terechte winnaar van de TAPFIN Supplier Award 2016.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Talent&Pro Eric van Diest, Manager Matching | T 088-1701400 | E eric.vandiest@talent-pro.com