Talent&Pro winnaar AFAS Award!

Afgelopen woensdag 5 juni was het dan zover: de uitreiking van de AFAS Awards bij onze buren in Leusden. Talent&Pro was naast het Jeugdsportfonds en Doxis genomineerd in de categorie ERP Zakelijke Dienstverlening.

En met trots kunnen we bekendmaken dat we de award hebben gewonnen! Herwin Mars, medewerker Finance (én AFAS-expert), heeft tijdens de uitreiking toegelicht wat AFAS voor onze organisatie heeft betekend en hoe wij het systeem inmiddels volledig hebben geïmplementeerd. Ook kwam het vernieuwde intranet (Insite) ter sprake en de mooie resultaten die we hiermee hebben geboekt ten behoeve van de interne communicatie. De award heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in onze trofeekast op kantoor in Leusden. We willen iedereen die heeft gestemd van harte bedanken!

AFAS awards def

Over de AFAS Awards

De AFAS Awards zijn speciaal in het leven geroepen voor AFAS klanten en partners die maximaal gebruik maken van de software van AFAS. Bedrijven en organisaties die alles uit de AFAS software halen, door hun processen optimaal te automatiseren en de organisatie gericht aan te sturen met up-to-date managementinformatie.