Talent&Pro Talentenochtenden: kom kennis maken

Bij Talent&Pro zijn we altijd op zoek naar ambitieuze starters die carrière willen maken binnen de financiële sector. 

Middels ons ontwikkeltraject doe jij werkervaring op bij de grote spelers zoals ABN AMRO, Delta Lloyd en ING, waarbij je ook de kennis en vaardigheden ontwikkelt om door te groeien tot professional! Wil jij graag ontdekken of een functie als hypotheekadviseur, projectleider of pensioenspecialist bij je past? Kom dan naar één van onze Talentenochtenden. Onze recruiters en accountmanagers nemen je mee in de wereld van de banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Ben je (bijna) HBO- of WO afgestudeerd? Heb jij lef en haal je graag het optimale uit de start van je carrière? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Programma

Tijdens een Talentenochtend gaan we van start met een introductie over de financiële dienstverlening en Talent&Pro. Daarna zal de accountmanager toelichten wat je kan verwachten van een opdracht bij Talent&Pro en wat jouw toekomstperspectief is als je bij ons ontwikkelt tot professional. Nu je meer te weten bent gekomen over een carrière in de financiële dienstverlening gaan de recruiters 1-op-1 met je in gesprek om te kijken of er een match is. Bij een match nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Data

In 2017 zullen meerdere Talentenochtenden worden georganiseerd, zo is er altijd een datum bij die voor jou goed uit komt. De eerstvolgende Talentenochtenden zullen op de volgende data plaatsvinden:

Tijd: 09:30 – 12:00
Locatie: Kantoor Talent&Pro, Euclideslaan 2, Utrecht

Talentenochtend bijwonen?

Stuur een e-mail met je cv naar recruitment@talent-pro.com óf meld je aan via onze evenementenpagina. Meer informatie over de traineeships kun je hier vinden.

Meer weten?

Bij detachering werk je voor diverse opdrachtgevers. De ultieme kans om binnen een korte tijd kennis te maken met verschillende werkgevers. Met Talent&Pro werk je aan jouw ontwikkeling door middel van opleidingen en een persoonlijke coach.

Wil je meer weten over hoe het is om voor Talent&Pro te werken? Lees hier meer over de ervaringen van Kirsten Prosec.