Talent&Pro nu óók via WhatsApp bereikbaar!

In ons veranderende digitale tijdperk zijn er steeds meer mogelijkheden om te communiceren. Daarin gaan wij als Talent&Pro natuurlijk gewoon mee! Om goed bereikbaar te zijn voor vragen over onze traineeships hebben we nu – naast de nieuwe chatfunctie op de website – ook WhatsApp bij Talent&Pro! We waren al bereikbaar via e-mail, telefoon, social media en chat, maar wij snappen dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft om contact op te nemen. Daarom komen we graag ieders persoonlijke voorkeur tegemoet. WhatsApp brengt daarnaast een aantal voordelen met zich mee:

Snel en relatief korte wachttijd

Een berichtje via WhatsApp is snel verstuurd en je kunt gemakkelijk korte vragen stellen, ook nadat je antwoord hebt gekregen. Bij Talent&Pro reageren we snel op jouw Whatsappje: binnen 30 minuten heb je antwoord. Makkelijk en tijdbesparend!

Direct en persoonlijk contact

Je hebt bij WhatsApp direct en persoonlijk contact; het biedt de voordelen van zowel bellen als mailen. Waar je met bellen direct antwoord hebt van de ander, kan er bij een e-mail enige tijd overheen gaan voordat je iets hoort. WhatsApp valt hier mooi tussenin. Zo heb je altijd nog de tijd om na te denken over wat je gaat vragen of hoe je reageert, maar houd je het gevoel van een gesprek.

Laagdrempelig en veelgebruikt communicatiemiddel

Er wordt tegenwoordig steeds minder gebeld en WhatsApp wint juist aan populariteit. De drempel om een ‘appje’ te sturen is lager dan iemand opbellen. Daarnaast gebruikt iedereen bijna dagelijks WhatsApp; het voelt vertrouwd en kan altijd wel ‘even tussendoor’!

Simpel foto’s, video’s & locaties verzenden

Kom je langs voor een sollicitatie, maar kun je het niet helemaal vinden? Stuur even een WhatsAppje, dan sturen wij onze locatie en kun je eenvoudig de routeplanner aanzetten. Ook voor sollicitatiefilmpjes is WhatsApp een handig medium. Foto’s en video’s verzend je met één druk op de knop!

Berichten zijn privé

Het is fijn dat je een kort lijntje hebt, maar ook dat je berichten niet door iedereen gelezen kunnen worden. WhatsApp berichten worden namelijk versleuteld. Dit houdt in dat alleen de ontvanger deze kan lezen. Zelfs WhatsApp zelf heeft geen inzage in de berichtjes die jij verstuurt.

Gemakkelijk

Laten we eerlijk zijn, WhatsApp is gewoon mega makkelijk en efficiënt. Daarnaast heb je je telefoon in je vrije tijd toch al 80% van de tijd in je hand. Kortom, heb je nog vragen? WhatsApp ons op 06 15 56 0897.