Talent&Pro is verkozen tot een ‘Best Workplace’!

…en daar zijn we enórm trots op!

Ieder jaar in maart brengt Great Place to Work de lijst van ‘Best Workplaces’ uit. Deze lijst erkent goed werkgeverschap en geeft organisaties die hoog scoren binnen hun rapport een podium. Zo ook voor Talent&Pro, want na een traject van enkele maanden hebben we dan eindelijk de kroon op ons werk mogen zetten: een fantastische vermelding binnen de top 20 van Best Large & Multinational Workplaces 2017. Talent&Pro is – nu ook officieel – een ‘Best Workplace’!

Maar wat houdt dat in: een Best Workplace?

Je wordt niet zomaar een Best Workplace. En dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Alleen bedrijven die ook echt goed door hun eigen medewerkers worden beoordeeld (Trust Index) en daarnaast een goede score krijgen op het eigen rapport (Culture Audit), halen deze lijst. Dat wij in de top 20 van de ‘Best Workplaces’ van Nederland staan is iets waar we enorm trots op zijn. Wij vinden het geluk van onze medewerker dan ook dermate belangrijk, dat we hun feedback zeer serieus nemen. Met de input die zij gegeven hebben gaan we aan de slag om constant te blijven verbeteren en een nog betere werkgever voor onze medewerkers te zijn.

“Edwin van den Elst – Algemeen Directeur Talent&Pro”

Ik ben enorm blij dat we als nieuwkomer direct al in de top 20 staan, maar ik denk dat we nóg beter kunnen. Wij gaan aan de slag met alle tips en verbeterpunten, volgend jaar gaan we voor die top 10!’

Work hard, Play hard

Sinds enkele jaren is het motto van Talent&Pro ‘Work hard, Play hard’. Niet zomaar lege woorden, maar echt een belangrijk streven binnen onze organisatie. Juist dit motto is dan ook een belangrijke basis geweest voor het Great Place to Work onderzoek. Wij vinden het belangrijk dat ieder individu zichzelf kan zijn, zich kan ontwikkelen en zich echt een onderdeel voelt van Talent&Pro. Onze hele organisatie is zo ingericht dat onze medewerkers, op hun manier, alles uit zichzelf en hun carrière kunnen halen. Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij Talent&Pro nemen we onze collega’s daarom mee naar onze jaarlijkse skitrip, leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Met ‘Work hard, Play hard’ in ons achterhoofd stellen wij onze medewerkers centraal!

Werken bij Talent&Pro

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij een ‘Best Workplace’? Wij zijn hard op zoek naar afgestudeerde hbo’er en wo’ers die een traineeship willen volgen in de financiële dienstverlening. In onze traineeships leiden wij jou binnen twee jaar op van talent tot professional. Kortom; een vliegende start van je carrière bij een ‘Best Workplace’, wat wil je nog meer?