Talent&Pro Inhousedag: kom kennis maken

Bij Talent&Pro zijn we altijd op zoek naar ambitieuze starters die carrière willen maken binnen de financiële sector. Ben je (bijna) hbo of wo afgestudeerd? Kom dan meer te weten over onze hbo/wo traineeships tijdens een Inhousedag van Talent&Pro.

Middels ons ontwikkeltraject doe jij werkervaring op bij de grootste financiële dienstverleners zoals ABN AMRO, Delta Lloyd en ING, waarbij je ook de kennis en vaardigheden ontwikkelt om door te groeien tot professional! Wil jij graag ontdekken of een functie als hypotheekadviseur, projectleider of pensioenspecialist bij je past? Kom dan naar één van onze Inhousedagen. We nemen je mee in de wereld van de banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Programma Inhousedag

Tijdens een Inhousedag gaan we van start met een introductie over de financiële dienstverlening en Talent&Pro. We lichten toe wat je kunt verwachten van een opdracht bij Talent&Pro en wat jouw toekomstperspectief is binnen onze traineeships. Verder volg je verschillende workshops. We sluiten de middag af met een 1-op-1 gesprek met onze recruiters om te kijken of er een match is. Bij een match nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Tijd: 09:30 – 16:30 uur
Locatie: Kantoor Talent&Pro, Euclideslaan 2, Utrecht

Data Inhousedagen 2018

In 2018 organiseren we meerdere Inhousedagen, zo is er altijd een datum bij die voor jou goed uitkomt. De eerstvolgende Inhousedagen vind op de volgende data plaats:

Inhousedag bijwonen?

Stuur een e-mail met je cv naar recruitment@talent-pro.com óf meld je aan via onze evenementenpagina.

Meer weten?

Bij detachering werk je voor diverse opdrachtgevers. De ultieme kans om binnen een korte tijd kennis te maken met verschillende werkgevers. Met Talent&Pro werk je aan jouw ontwikkeling door middel van opleidingen en een persoonlijke coach.

Wil je meer weten over hoe het is om voor Talent&Pro te werken? Lees dan over de ervaringen van Kirsten Prosec.