We zijn live: see you on the other ‘site’!

Vanaf vandaag is de nieuwe Talent&Pro website live.

De oplettende kijker heeft het ongetwijfeld gezien… we hebben een nieuwe website! En vandaag zijn we ‘officieel’ live! De nieuwe site heeft een nieuw, eigenwijs, vrolijk en gebruiksvriendelijk design en biedt een optimale ‘candidate experience’. Ga naar www.talent-pro.com en beleef het zelf: een persoonlijk kijkje in de keuken van Talent&Pro.

 

Onze collega’s zijn trots op ons merk en vertellen hier graag over. Daarom staan zij centraal op de nieuwe website. Door de video op de homepage, de foto’s gemaakt bij Talent&Pro en onze opdrachtgevers én de verhalen van collega’s, brengen zij het ‘T&P gevoel’ over. Op deze manier willen wij potentiële kandidaten nét zo enthousiast maken als onze collega’s.

Eerste indruk

Talent&Pro is onlangs uitgeroepen tot één van de topaanbieders van traineeships. Edwin van den Elst, Directeur Talent&Pro: “Voor ons start het allemaal bij het bereiken van de ideale kandidaat met, zoals we het noemen, ons ‘T&P DNA’: work hard, play hard. Voor ons is de eerste indruk van een kandidaat heel belangrijk, maar dat geldt natuurlijk net zo goed andersom. Ook wij moeten een goede, eerlijke impressie achterlaten bij onze sollicitanten. Met de opzet van onze nieuwe website is dat heel goed gelukt en daar ben ik enorm trots op.”

Inspireren en solliciteren

Katja Catshoek, Marketing Manager Talent&Pro: “Het succes van Talent&Pro begint met de juiste mensen aan boord. We zijn constant bezig om onze medewerkers te inspireren. Dit doen we door de ontwikkeling van de medewerker duidelijk op de eerste plek te zetten, maar ook door hen het gevoel te geven dat ons werk meer inhoudt dan alleen een baan. Talent&Pro is eigenlijk ‘a way of life’. Door de foto’s, video’s én persoonlijke informatie op de nieuwe site, willen we deze way of life overbrengen. Met ons uiteindelijke doel: zo veel mogelijk geschikte kandidaten matchen met Talent&Pro. Daarnaast vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Kandidaten kunnen online kennismaken met onze recruiters en zelfs met ze Whatsappen.”

Feedback is welkom

Een goede website is nooit echt ‘af’. Vandaag zijn we live gegaan, maar achter de schermen blijven we doorgaan met vernieuwingen, verbeteringen en onze online vindbaarheid. Daarnaast plaatsen we regelmatig nieuwsupdates, blogs van onze collega’s en data voor evenementen en trainingen waarvoor je je aan kunt melden. We nodigen je uit een kijkje te nemen op de site en ons te laten weten wat je er van vindt. Heb je tips, aanvullingen, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.