Openingsevent nieuw kantoor Talent&Pro Utrecht groot succes!

Afgelopen donderdag 9 juli beleefde Talent&Pro de feestelijke opening van haar nieuwe pand in Utrecht. Nadat de stilte in de Domstad langzaam wederkeerde na de start van de Tour de France, deed Talent&Pro het nog eens dunnetjes over met haar eigen ‘Grand Départ’.

Tour de France

Geheel in stijl van het wielerevenement ontvingen we onze klanten, leveranciers en collega’s in ons nieuwe kantoor aan de Euclideslaan 2 in Utrecht. Oud-wielrenner Gert Jakobs sprak inspirerende woorden en opende het pand symbolisch door een race te fietsen tegen een sportieve Talent&Pro-collega. Daarnaast hadden we heerlijke biologische frieten vanaf de Frietfiets van De Frietwinkel en ontving elke gast een sportbidon voor de nodige hydratatie op weg naar huis.

Herkenbare inrichting

IMG_1836Een enthousiast team van architecten, verhuizers, klussers én collega’s heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om onze verhuizing in het laatste weekend van juni te realiseren. En ze hebben een topprestatie geleverd! We waren dan ook enorm trots om ons nieuwe thuisbasis te laten zien aan onze collega’s en relaties. In het nieuwe pand hebben we drie verdiepingen tot onze beschikking. De inrichting is ruim, licht en transparant opgezet en het herkenbare interieur uit ons voormalige pand in Leusden is meeverhuisd en verder uitgebouwd. En natuurlijk heeft ons kenmerkende ‘paard op de gang’ ook een eigen plekje gekregen!

Fotocompilatie openingsevent

Fotografe Magdalena Heijting van Photoyou maakte prachtige foto’s tijdens ons openingsevent in Utrecht afgelopen donderdag. Nieuwsgierig? Bekijk hier een compilatie van deze mooie plaatjes!