Nieuwe merkidentiteit voor Talent&Pro

Talent&Pro, detacheringsorganisatie in de financiële dienstverlening, lanceert een nieuwe merkidentiteit. De overnames die de detacheerder de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, vormden de aanleiding voor een nieuwe strategie. De organisatie heeft besloten om de naam Talent&Pro als één heldere merknaam uit te dragen voor alle bedrijfsonderdelen.

Talent&Pro heeft de afgelopen jaren flink uitgebreid aan de hand van haar succesvolle buy and build-strategie. Zo nam zij in 2011 pensioendetacheerder Numerando over en volgde eind 2012 de overname van financieel detacheerder Match and More. Deze overnames vroegen om een herziening van de organisatiestructuur en strategie. De organisatie kiest ervoor om de merknaam Talent&Pro als vaandeldrager te hanteren voor alle merken, waarbij Match&More als ‘a Talent&Pro company’ wordt gepositioneerd. Numerando wordt geïntegreerd als business unit Pensioen & Leven en zal niet meer als merknaam worden voortgezet.

Sterk merk

“Talent&Pro is een sterk merk dat de waarden van de hele organisatie perfect dekt. Dat maakt dat we ervoor gekozen hebben om één overkoepelend merk, één visie en één uitstraling te hanteren”, vertelt Emile Bezemer, Algemeen Directeur van Talent&Pro. “Ondanks dat de specialismen van onze medewerkers bij de verschillende bedrijfsonderdelen variëren, zijn er veel overeenkomsten in bedrijfscultuur en filosofie. Dat zijn we gaan onderzoeken: wat is het verbindende element? In de hele organisatie staat de mens centraal en is talentontwikkeling de factor die toegevoegde waarde creëert. Dat is ons succes en daar willen we op voortbouwen. Onze nieuwe pay-off ‘value in people’ zet die kernwaarde transparant neer”, aldus Bezemer.

Nieuwe huisstijl

De herziene strategie van Talent&Pro behelst meer dan de keuze voor één merknaam en een nieuwe pay-off. Om de nieuwe merkidentiteit een extra impuls te geven, is de gehele huisstijl vernieuwd. Met een herkenbaar nieuw logo en een frisse corporate uitstraling, hoopt Talent&Pro de zichtbaarheid van haar nieuwe beleid te verbeteren. De komende weken wordt de nieuwe huisstijl in alle communicatie-uitingen geïmplementeerd.