Gouden Kalf-winnaars maken handafdruk voor Gouden Tegel op de Talent&Pro Filmboulevard

Op donderdag 10 juli a.s. zetten de winnaars van het Gouden Kalf voor Beste Acteur 2013, Marwan Kenzari (voor zijn rol in Wolf), en Beste Actrice 2013, Hadewych Minis (voor haar rol in Borgman), hun handafdrukken voor hun eigen Gouden Tegel op de Talent&Pro Filmboulevard.

Talent&Pro sponsort dit jaar alweer voor de 14e keer het Nederlands Film Festival in Utrecht en is hiermee traditiegetrouw host van de Talent&Pro Filmboulevard op de Vinkenburgstraat in Utrecht, tussen de Oudegracht en de Neude. Ieder jaar wordt tijdens het Nederlands Film Festival deze ‘Walk of Fame’ in Utrecht uitgebreid met nieuwe Nederlandse filmsterren. Deze blikvanger in hartje Utrecht wordt mogelijk gemaakt door Talent&Pro.

Beste Acteur 2013 en Beste Actrice 2013

Dit jaar is het de beurt aan acteur Marwan Kenzari en actrice Hadewych Minis om hun handafdruk op de Talent&Pro Filmboulevard te zetten. Daarmee worden zij tijdens het Nederlands Film Festival in september 2014 toegevoegd aan een rij van grote namen. Onder andere Carice van Houten, Frank Lammers en Kim van Kooten gingen hen voor. Aanstaande donderdag zetten zij hun handafdruk en in september worden de tegels, in brons gegoten, officieel onthuld. Talent&Pro zal dit bijzondere moment samen met een groep van genodigde relaties bijwonen.

NFF: talent ontdekken

Het Nederlands Film Festival is een filmfestival dat sinds 1981 elk najaar plaatsvindt in in Utrecht. Het NFF staat volledig in het teken van het ontdekken en ontwikkelen van nieuw talent: precies dat wat Talent&Pro ook bezighoudt! We zijn dan ook bijzonder trots op Marwan Kenzari en Hadewych Minis. Zij zijn jonge talenten; frisse gezichten in de filmwereld die laten zien dat zij nu al de hoogste tree kunnen bereiken.