Gefinisht! De Zevenheuvelenloop met 33 sportieve collega’s een feit!

Vandaag hebben 33 sportieve Talent&Pro collega’s deelgenomen aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen, één van de bekendste hardloopwedstrijden in Nederland met een parcours van 15 km en meer dan 30.000 fanatieke lopers! Na een intensieve trainingsperiode van vijf maanden met hardloopclinics en –trainingen van marathonloper Marcel Uppelschoten, kwam iedereen vanmiddag over de finish.

De T&P collega met de snelste looptijd was Juul van der Sande met 1 uur, 1 minuut en 59 seconden! Het Zevenheuvelenloop parcours kent een afstand van 15 kilometer en gaat over de heuvels van Nijmegen naar Groesbeek en weer terug. Talent&Pro feliciteert alle collega’s die deze mooie prestatie hebben neergezet! En ook de supporters, hartelijk bedankt voor jullie steun!

Aandacht voor vitaliteit

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vitale en bevlogen medewerkers efficiënter en productiever zijn en tot meer tevreden klanten leiden. Edwin van den Elst, Commercieel Directeur bij Talent&Pro en vandaag ook aanwezig bij de Zevenheuvelenloop: “Onze medewerkers hebben veelal een zittend beroep. Bij Talent&Pro staat aandacht voor vitaliteit dan ook hoog in het vaandel. Regelmatig organiseren wij zelf sportieve activiteiten en nemen wij deel aan hardloopwedstrijden als de Zevenheuvelenloop. Op deze manier proberen wij onze medewerkers uit te dagen en er voor te zorgen dat zij energiek en met plezier aan het werk zijn.”

Talent&Pro deelnemer aan de Roparun 2015

Talent&Pro neemt in 2015 met een enthousiast team sportieve collega’s ook deel aan de Roparun. Dit is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam, waarbij in teamverband een sportieve prestatie wordt geleverd om geld in te zamelen voor mensen met kanker. De komende weken organiseren wij verschillende acties om geld op te halen. Naast het verkopen van loten voor de Roparun loterij en geld inzamelen via donaties organiseren we diverse evenementen en ludieke acties. Meer informatie hierover zullen we binnenkort via de website van Talent&Pro en onze Social Media kanalen bekend maken.