Financieel detacheerder Talent&Pro 15 jaar

Leusden, woensdag 20 augustus 2014

Talent&Pro, detacheerder in de financiële dienstverlening, viert vandaag haar 15-jarig bestaan. Het Leusdense bedrijf begon 15 jaar geleden met als doel: enthousiast, hoogopgeleid talent ontdekken en ontwikkelen om flexibel in te kunnen zetten bij grote verzekeraars. Inmiddels is het bedrijf ook actief in de bancaire sector, de pensioen- & levenbranche en op het actuariaat van vele grote financiële instellingen.

Het jubileumjaar wordt groots gevierd. De nieuwe website (www.talent-pro.com) is vandaag gelanceerd en door het hele land worden grote verjaardagstaarten bezorgd. Edwin van den Elst, algemeen directeur Talent&Pro: “In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een grote speler in de financiële dienstverlening en doen we meer dan alleen detacheren. We voegen met onze 700 talenten en professionals al 15 jaar veel waarde toe aan de flexibele schil van banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Een resultaat waar we zeer trots op zijn.”

Focus op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers

Talent&Pro, dat ooit begon onder de naam ‘A Sure Talent’, focust sinds de oprichting op blijvende vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Het zogenaamde Talent&Pro ‘ontwikkeltraject’– vergelijkbaar met een traineeship, maar dan bij verschillende opdrachtgevers – bleek een succesvolle formule voor klant en arbeidsmarkt. Na het verzekeringswezen voegde Talent&Pro bancaire klanten toe aan haar portefeuille, en met een actieve ‘buy and build’-strategie nam zij ook bedrijven over in de pensioen- & levenbranche en het actuariaat. Inmiddels is het bureau preferred supplier voor 28 grote financiële instellingen in Nederland. Van den Elst: “We willen onze opdrachtgevers blijven verrassen met onze talenten en professionals door te zorgen voor frisse energie en beweging. Dat doen we naast detachering ook steeds meer door het bieden van nieuwe, innovatieve diensten op de gebieden Business IT, projecten en totaaloplossingen. Hiermee spelen we in op structurele bewegingen richting digitalisering, procesoptimalisatie, kostenbesparing en totale ontzorging”.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Katja Catshoek Marketing & Communicatie Manager | Talent&Pro Nederland B.V. | T: 088 1701 400 |
E: katja.catshoek@talent-pro.com