De weg naar jouw succes bepaal je zelf

Herken jij het gevoel dat de weg naar succes soms wel erg lang en moeilijk lijkt te zijn? Het behalen van je einddoel is soms een eindeloze tocht vol obstakels die je vertragen en verhinderen. Talent&Pro’er Chris Jan Vrieling gelooft dat je te allen tijde je doel voor ogen moet houden, hoe lastig of ver weg dit doel ook lijkt. Hij geeft ons een mooie boodschap mee: “Houd je doel altijd voor ogen en blijf streven naar het behalen van jouw succes.”

De marathon van Athene

Rood gearceerd staat het in mijn agenda: op 13 november 2016 doe ik mee aan de marathon van Athene. De dag die fysiek waarschijnlijk een van de zwaarste van mijn leven zal worden. In de zomer van 2016 kreeg ik ineens het idee om een marathon te gaan lopen. Gewoon omdat ik dat eens gedaan wil hebben. Familie en vrienden verklaarden me voor gek, omdat ik in het verleden nooit verder heb gelopen dan tien kilometer. Met slechts twaalf weken om te trainen leek het misschien onmogelijk, maar voor mij is het een kwestie van er honderd procent voor gaan!

Houd je doel voor ogen

De training gaat super: af en toe is het erg zwaar, maar mijn doel motiveert me om door te zetten. Wat dat betreft lijkt het trainen voor de marathon van Athene op onze carrière bij Talent&Pro. Bij Talent&Pro heb je geen zware looptraining, maar pittige opdrachten en soms zware examens. Wanneer jij echter je persoonlijke doel voor ogen houdt, wordt de weg er naartoe veel makkelijker. Jij weet waar je het voor doet en Talent&Pro helpt jou je einddoel te behalen.

Ervaring en kennis opdoen

Iedereen heeft een doel dat hij wil bereiken in het leven. Mijn persoonlijke doel is dat ik over een jaar of vijf een leidinggevende functie heb bij een verzekeraar. Net als het lopen van een marathon gebeurt dit natuurlijk niet van de ene op de andere dag. De ervaring en kennis die ik opdoe bij Talent&Pro zie ik als een springplank om me dichter naar mijn doel te brengen. Het is een geweldige leerschool die je zo goed mogelijk moet benutten. Zo komen we weer een stap dichter bij de doelen die we onszelf stellen.

Make the most of it

Maak je eigen ‘hardloopschema’ voor je carrière en kies het tempo dat bij jou past. Je Talent&Pro collega’s helpen je bij het opstellen van jouw doelen en de weg ernaartoe. Talent&Pro werkt als een team, dus je hoeft niet alles alleen te doen. Iedereen staat voor jou klaar en begeleidt je graag op het pad naar jouw persoonlijke doel. De stappen naar jouw succes maak je zelf, maar Talent&Pro rent met je mee. Geloof in je doel, houd het in gedachten en blijf streven naar het behalen van jouw ultieme droom. Soms is het zwaar of duurt het lang, maar houd in gedachten: the time will pass anyway, so make the most of it!