Coöperatie VGZ kiest Talent&Pro voor de piekperiode

Miloe van Sprang-Roegies, afdelingsmanager Polisadministratie van Coöperatie VGZ: “Talent&Pro levert doelgerichte, harde werkers.”

Elk jaar tussen oktober en december staan zorgverzekeraars weer voor een uitdaging: de premies voor het nieuwe jaar worden bekendgemaakt. Consumenten maken de balans op: blijf ik? Stap ik over? Wijzig ik mijn polis? Deze piekperiode zorgt voor een grote administratieve druk. Coöperatie VGZ is hier goed op voorbereid. Om ervoor te zorgen dat klanten ook op dat moment de beste service en het juiste advies krijgen, schakelen ze Talent&Pro in. “Talent&Pro levert maatwerk met doelgerichte, harde werkers met de benodigde vakkennis.”

“Klantbeleving staat hoog in het vaandel bij Talent&Pro”

Met de afdelingsmanager van de afdeling Polisadministratie van Coöperatie VGZ, Miloe van Sprang-Roegies, praten wij over de samenwerking met Talent&Pro. Miloe: “De samenwerking met Talent&Pro ervaar als ik zeer prettig. Er wordt adequaat gehandeld en wij voelen ons als klant goed gehoord. Het aspect ‘klantbeleving’ heeft Talent&Pro hoog in het vaandel staan. Zij denken graag mee. Het grootste voordeel van medewerkers van Talent&Pro is dat zij inzetbaar zijn op verschillende processen die direct aandacht nodig hebben. De vaste teams kunnen zich hierdoor richten op de processen die meer tijd vragen. De grote bulk aan werk wordt met de juiste drive op een doelgerichte manier verwerkt door de T&P’ers.”

“Goede onderlinge communicatie is essentieel”

Miloe vertelt verder over de samenwerking tussen vaste medewerkers en de flexibele schil van Talent&Pro: “Onze vaste medewerkers kunnen goed met hen samenwerken. Natuurlijk is het wel noodzakelijk om frequent met elkaar af te stemmen wie welke werkzaamheden verricht en wat de stand van zaken is met betrekking tot de voorraden. Goede onderlinge communicatie is hierbij essentieel. Talent&Pro heeft gelukkig duidelijk voor ogen naar welke medewerkers wij op zoek zijn. Hierin luisteren ze goed naar onze wensen. Zeker bij de teamleiders en -coördinatoren is dit cruciaal voor het slagen van het project. Deze twee groepen hebben heel specifieke functie-eisen, namelijk leidinggeven, processen monitoren en bijsturen waar nodig. Talent&Pro levert de juiste mensen.”

“Procesbeheersing is van belang om ‘in control’ te blijven”

De maatschappij en de markt waarin zorgverzekeraars opereren verandert constant.  Miloe van Sprang-Roegies signaleert hierin een aantal aandachtspunten die voor Coöperatie VGZ en haar afdeling Polisadministratie van belang zijn. “Innovatie gaat tegenwoordig erg snel. Zaken worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Dit heeft consequenties voor de inrichting van bepaalde polisprocessen. Procesbeheersing is van belang, ook voor de medewerkers.” Tot slot geeft Miloe van Sprang-Roegies nog een tip als het gaat om personeelsmanagement in drukke tijden zoals deze: “Mijn advies in piektijden is om de medewerkers te motiveren en het doel – de klant echt helpen – voor ogen te houden. Tegelijkertijd moet er ook gemonitord worden of de medewerkers de druk aankunnen, zodat er zo nodig tijdig bijgestuurd kan worden.” Tot slot wil ze graag nog een laatste boodschap meegeven: “Samen deze hectische periode tegemoet gaan en hem samen succesvol afsluiten is waar we voor gaan.”

De rol van Talent&Pro op de afdeling Polisadministratie van Coöperatie VGZ

Talent&Pro levert ervaren teamleiders en -coördinatoren, om te zorgen dat de processen in de piekperiode goed lopen. Schakelen met de vaste medewerkers van Coöperatie VGZ van wie de werkzaamheden die van het piekteam raken, wordt in het project goed gewaarborgd. Werkzaamheden  als rapporteren en documenteren zijn belangrijk om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Regelmatige terugkoppeling naar het management zorgt ervoor dat er een goede inzage is in de voortgang van het project. Zo zorgen de medewerkers van Talent&Pro dat zij het gewenste eindresultaat bereiken en Coöperatie VGZ zo goed mogelijk bedienen.