Eindejaarsfeest

Een fantastische avond waarop we met alle T&P’ers een mooi feest vieren om het jaar af te sluiten. Dat doen we met leuke activiteiten, lekker eten en vooral met heel veel party, music, booze and fun!

Sinterklaasfeest

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer alle kindertjes verrassen met een bezoek aan Talent&Pro. De Goedheiligman zal persoonlijk pakjes komen uitdelen aan alle kinderen tot en met 9 jaar. Natuurlijk zijn ook oudere broertjes of zusjes hartstikke welkom.

Unitavond Business IT

De Business IT Talenten worden meegenomen in de verschillende mogelijkheden binnen hun carrière. Inspirerende verhalen van Pro’ers staan hierbij centraal.

Unitavond Pensioen & Leven

Tijdens de unitavond Pensioen & Leven word je op informatieve wijze meegenomen in interessante ontwikkelingen binnen jouw sector. Natuurlijk is achteraf tijd voor een gezellige borrel!

Unitavond Verzekeringen

Tijdens de unitavond Verzekeringen word je op informatieve wijze meegenomen in interessante ontwikkelingen binnen jouw sector. Natuurlijk is achteraf tijd voor een gezellige borrel!

Pro avond Actuarieel

Tijdens de Pro avond worden onze Pro’ers op de hoogte gebracht van ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen binnen hun vakgebied.

Talent avond Actuarieel

De actuariële Talenten worden meegenomen in de verschillende mogelijkheden binnen hun carrière. Inspirerende verhalen van Pro’ers staan hierbij centraal.

Unitavond Business IT

Tijdens de unitavond Business IT word je op informatieve wijze meegenomen in interessante ontwikkelingen binnen jouw sector. Natuurlijk is er achteraf tijd voor een gezellige borrel!

Training Management Development

Tijdens deze training wordt vooral de aandacht gericht op jezelf. Je gaat inzicht verwerven in je gedragsvoorkeuren en handelswijze. Wat zijn je sterke en minder sterke kwaliteiten, wat typeert jouw stijl van communiceren en samenwerken en wat is het effect van mijn gedrag op anderen? De 24-uurs sessie staat in het teken van het vergroten…

Training Adviesvaardigheden: Presenteren

Een resultaatgerichte adviseur weet zijn publiek te overtuigen. Je wilt dat jouw advies wordt begrepen en ook daadwerkelijk wordt overgenomen en uitgevoerd. Je zal dan ook met enige regelmaat door middel van een presentatie je publiek willen overtuigen en/of aanzetten tot actie. Hoe bereik je dat? Je leert over de voorbereiding, effectieve inzet van hulpmiddelen,…